• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Kozły, Uchwyty Fred, bananki, Cysterny

Merlin

Moderator Grupy BGM
Zespół forum
BGM
H0e
Reakcje
1.822 4 0
Cześć, jako że w ostatnim czasie narobiłem trochę drobiazgów dla siebie, część z nich odsprzedam:

1. Uchwyty Fred - pod 4 sztuki manipulatorów, dokręcane do makiety za pomocą małych ścisków. Uchwyty w dwóch wersjach (obydwie mojego projektu):
    1. standardowa - w tym przypadku kolorowa (dostępne 3szt.)
    2. Obniżana - w tym przypadku szara, dzięki niej manipulator znajduje się niżej względem makiety, dzięki czemu nie wystaje ponad brzeg makiety na zdjęciach psując efekt ;) Dostępne 3 szt Cena 35zł/szt.
  2. Kozły oporowe - produkcja własna, wykonane z szyn Roco. Cena: 50zł/szt - dostępne 3 szt
  3. Uchwyty na bananki pod makietę - uchwyty mocowane do makiety za pomocą kleju, zapewniają porządek w kablach na skrzynkach pomiędzy wystawami. 10zł/4szt. - dostępne 20szt.
  4. Zestaw cystern Roco 76017 - stan bardzo dobry, nie zauważyłem uszkodzeń. 400zł/zestaw

Do cen nalezy doliczyć koszty wysyłki zgodnie z cennikiem. Najwygodniej dla mnie paczkomat :)

Załączniki