• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
U Bartka jakiś Francuski tydzień i nie tylko chodzi tu o linię Renault ale również malowanie. :D
Na początek ELF Antar - taki ich CPN... :ROFL: W tamtych czasach jeden z największych sprzedawców paliw. Świetny model jak na Roskopff-a z jeszcze lepszą naczepą.
Kolejny to turboleader. W porównaniu z Herpą niestety wypada dużo gorzej , ale w połączeniu z naczepą z tym bardzo patriotycznymi grafikami tworzy kolejny ciekawy zestaw u Ciebie...
Zestaw "piwny". Zupełnie inny , do których jesteśmy przyzwyczajeni. Tu grafika jest w miarę stonowana i te arabskie napisy dodają smaczku.
Najlepsze na koniec. Biały Major z oczywiście - Francuskim kontenerem. :D Biały ciągnik plus krótka naczepa z "tankiem". Coś takiego chetnie widział bym u siebie...

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Totalnie posypało mi się tempo prezentacji , ale pomału cały czas do przodu . Dziś kolejna majorka po której doszedłem że w każdej będę te kierunki malował bo dla mnie to wygląda obłędnie . Z przykrych informacji to to że tym modelem kończą mi się zdjęcia i nie mam co pokazywać . Muszę czekać na dobrą pogodę i trochę wolnego czasu .
Zapraszam :
850. Renault R Major - Freizeit Hobby Spiel (herpa)
95 Renault R Major herpa 1 [800x600].JPG

95 Renault R Major herpa 2 [800x600].JPG

95 Renault R Major herpa 3 [800x600].JPG

95 Renault R Major herpa 4 [800x600].JPG

Majorki razem : :love:
96 Renault R Major 5 [800x600].JPG

96 Renault R Major 6 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Wracam do gry :D Pogoda może nie najlepsza , ale pozwalająca zrobić zdjęcia . Dzisiaj było wolne także wybrałem się w moją lokalizację do fotografowania i pyknąłem ponad 700 zdjęć :D Oczywiście nie było ze mną aż tyle modeli , ale trochę ich miałem . Na pierwszy ogień idzie kolejna renata , ale tym razem model Magnum generacji Integral .
Zapraszam :
851. Renault Magnum Integral - P.C. Holm Pedersen (AWM)
1 Renault Magnum Integral 1 [800x600].JPG

1 Renault Magnum Integral 2 [800x600].JPG
1 Renault Magnum Integral 3 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Dzisiaj mała powtórka . Model już gościł w moim temacie , ale nadażyła się okazja aby miał lepsze zdjęcia . Model nieco zmęczony życiem .
Zapraszam :
Iveco TurboStar - P.C. Holm Pedersen (?- nigdzie nie mogę znaleźć czy to oryginał czy czyjaś wizja artystczna)
1.1 Iveco Turbotech 1 [800x600].JPG

1.1 Iveco Turbotech 2 [800x600].JPG

1.1 Iveco Turbotech 3 [800x600].JPG

1.1 Iveco Turbotech 4 [800x600].JPG

Razem :
1.2 Iveco Renault 1 [800x600].JPG

1.2 Iveco Renault 2 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Fajny chociaż faktycznie zmęczony;), możesz spać spokojnie, był taki;
Zobacz załącznik 803660
To że był to wiem , tylko zastanawiam się czyjej produkcji jest baza . Im bardziej na ten mode patrzę tym więcej mam pewności że to jedyny taki model . Zabudowa wygląda jakby była do przewozu piwa , a i ten zderzak z boku jest wytarty jakby miał to białe imitować .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Bardzo ciekawy duet ostatnio pokazany. Renault interesujące i jak na AWM to bardzo ładna miniatura. Iveco dużo ciekawsze, bo to przeróbka. Chyba żaden producent nie pokusił się o ten model w tych barwach. Na pewno z Herpy jest jeszcze Volvo F10 z serii Exclusive.