• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Zapomniałem ostatnio sobie poprorokować, ale byłem przekonany że zielony wpadnie jako następny, razem wyglądają super,
przemawia do mnie grafika w stylu obcego, mam nawet tatuaż w tych klimatach;)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Teraz to mam pod górkę bo ostatnio po tych koparkach i ikarusie stwierdzam że jesteś nieprzewidywalny i możesz się wychylić z traktorem:ROFL:,
ale strzelam; Volvo Knuth Eger albo Daf Poppelmann, w tym drugim przypadku mam jakieś dowody;)

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Teraz to mam pod górkę bo ostatnio po tych koparkach i ikarusie stwierdzam że jesteś nieprzewidywalny i możesz się wychylić z traktorem:ROFL:,
ale strzelam; Volvo Knuth Eger albo Daf Poppelmann, w tym drugim przypadku mam jakieś dowody;)
Pudło i pudło . Ogólnie to daf jeszcze nie ma zdjęć porobionych , a jeśli chodzi o volvo to nawet nie wiem które to jest :D Mogę dać jedną podpowiedź że do końca lutego modele z rombem na masce .

Kamyk

Użytkownik
Reakcje
69 0 0
Moim zdaniem konie robią robotę, ale naczepy bardzo psują całokształt obu modeli. Może dlatego, że nie lubie zabudowanych osi w naczepach, ale ogólnie te naczepy są bez wyrazu.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dziś model który łączy w sobie dwie cechy . Technicznie i wizerunkowo to nowość z Francuskiej stajni ciężarówek , ale malowaniem nawiązuje do historii tej marki . Jak dla mnie model jest rewelacyjny . Wyszedł jako sam ciągnik , ale jak nie lubię jak one tak same stoją i dlatego do zdjęć podczepiłem mu naczepę .
Zapraszam :
840. Renault Range T - Renault Turboleader (Herpa)
4 Renault Range T 1 [800x600].JPG

4 Renault Range T 2 [800x600].JPG

4 Renault Range T 3 [800x600].JPG

Razem z poprzednikiem :
4 Renault Range T 4 [800x600].JPG

4 Renault Range T 5 [800x600].JPG

4 Renault Range T 6 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Bardzo dobry model i sam planuje kiedyś zakup w tym malowaniu. Do porównania modelu T lepsza by była R-ka od Herpy. Grafika jest niemal identyczna a do tego topowa trzy-ośka... :love:
Pomysł z naczepą też bardzo udany, można by się jeszcze pokusić o koła z czarnymi piastami, ale to już szczegół... ;)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
No Bartek...., takich rzeczy się kolegom nie robi..., miał być żółty transformer, a Ty mnie tu "z partyzanta" składaka w plecy wbijasz?:ROFL::ROFL:
Tego się nie dało wyprorokować:niepewny:
Masz szczęście że Ci świetnie to wyszło, bo inaczej bym Cię negatywem zemsty potraktował:devil: