• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolejomania w Silesia City Center (Katowice)

D

Docteur

Gość
Mój nos mi mówi, że będą to makiety Kolegów z Klubu Sympatyków Kolei z Wrocławia :)

OP
OP
Kris

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.602 50 5
Kto z Was tam się wybiera? :) Może jakąś zorganizowaną grupą napadniemy? :) Uchodźcy mogą, to dlaczego my nie? :D

KSK 1982

Kustosz Sali Pamięci
Zespół forum
GGM
Reakcje
168 4 0
Kiedyś były starania aby zagościła tam M-City, teraz przyznam że nie wiem co to za inicjatywa.

Ostatnio edytowane:

BorekT

Aktywny użytkownik
KSK Wrocław
Reakcje
41 1 0
Ostatnio edytowane:

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Nie daleko, więc jutro się chyba wybiore, musze tylko żony zapytac czy chce jechac na zakupy do SCC :ROFL: Odpowiedz pewnie już znacie :ROFL:

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.815 40 1
Nie daleko, więc jutro się chyba wybiore, musze tylko żony zapytac czy chce jechac na zakupy do SCC :ROFL: Odpowiedz pewnie już znacie :ROFL:
Do Silesi przybyłem wraz z małżonką, już sam dotarłem do właściwego celu wizyty w tej galerii.Zobaczyłem to co na dole i na piętrze. Pogadałem z miłym młodzieńcem, który udzielał porad jak patynować tabor. Ogólnie fajnie jak , każda popularyzacja naszego hobby.Ale dla mnie b. kosztowna bo w tym czasie z karty zeszły mi prawie 2 tysiaki:(