• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Modele Kolejomania - jesteśmy w Szczecinie

grzegorz kita

Moderator Grupy Fremo Polska
Zespół forum
FREMO Polska
KSK 1:1
KSK Wrocław
Reakcje
609 8 0
Zapraszamy do Galerii Kaskada w Szczecinie
Głuszyca i inne atrakcje
21-22 maja i 28-29 maja
So 12-20
Niedziela 12-20

zapraszamy
Klub Sympatyków Kolei
- współorganizator

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.420 387 20
Szkoda, że tak późno ta informacja. A właściwie dobrze, że nie np. w poniedziałek 23 maja. ;)

Arti2811

Moderator
Reakcje
2.538 79 2
Szkoda, że tak późno ta informacja. A właściwie dobrze, że nie np. w poniedziałek 23 maja. ;)
Maćku u mnie tak w mieście lokalne radio i prasa działa jak są nieprzychylne danej informacji.W najgorszym wypadku dowiesz się cokolwiek dwa - trzy dni po wydarzeniu :D

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Maćku u mnie tak w mieście lokalne radio i prasa działa jak są nieprzychylne danej informacji.W najgorszym wypadku dowiesz się cokolwiek dwa - trzy dni po wydarzeniu :D
Niestety norma stosowana w całym kraju .
A tylko dlatego, że jak powiedzą przed wydarzeniem to reklama i chcą siano a po fakcie to już tylko wiadomość na zapchanie dziury :confused:.

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.240 30 1
Byłem w czwartek w Świnoujściu i przez prawie cały mój pobyt tam radio Złote Przeboje nagłaśniało to wydarzenie(y)
Zapraszano i małych i dużych do odwiedzania i na warsztaty modelarskie ,które mają się dziś odbywać.
Kolegom z Wrocławia gratuluję kolejnej modelarsko-kolejowej inicjatywy ! Brawo Panowie.

1

12g

Gość
Co by inni nie narzekali że brak informacji o imprezie.
Informuję że kolejne imprezy odbędą się:
Poznań City Center 02 - 12.06
Bydgoszcz, Zielone Arkady 16 - 26.06

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.606 26 0
Super, że coś się dzieje w naszym mieście. Wiem, że chłopaki z naszego klubu byli dzisiaj zobaczyć waszą wystawę i się im podobała. Jutro postaram się dotrzeć do was i też ją zobaczyć na żywo.

Co do nagłośnienia imprez w mediach - to jest z tym duży problem. Efekt jest taki, że długo nic się nie działo w Szczecinie, a teraz nakładają się terminami kolejne imprezy. My z kolei za tydzień organizujemy Dzień Dziecka w Starej Rzeźni.

Kaine

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Na każdej imprezie musi być "Improwizacja" podczas nocnego składania modułów przyszła nocna głupawka ;).
Przymiarka wiaduktu kolejowego, jeszcze surowego