• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Klub modelarski na Śląsku.

jageer

Aktywny użytkownik
Reakcje
451 0 0
Czy, gdzieś na Śląsku (aglomeracja, choć niekoniecznie) jest jakiś klub, który zajmuje się modelarstwem, budową makiety modułowej? Z tego co wiem "Katowice" nie mają makiety, a to stowarzyszenie Zagłębia? Gdzie, ew. się można "dołączyć"?

pozdrawiam

OP
OP
jageer

jageer

Aktywny użytkownik
Reakcje
451 0 0
Bielsko fajne - znam ich z wystawy w Sosnowcu, ale bym tam miał kawałek :( SMK Katowice, wiem, że makiety nie mają, chyba, że mają plany budowy.
No nic, pomyślę o BGM, albo zostanę indywidualistą :D

Ostatnio edytowane:
OP
OP
jageer

jageer

Aktywny użytkownik
Reakcje
451 0 0
Tak, "trucków" mam ok 70, albo już do 80 dobijam. Wiem, że to nie dużo, ale zawsze coś :)
A, co masz jakiś pomysł dla mnie ;)?

Merlin

Moderator Grupy BGM
Zespół forum
BGM
H0e
Reakcje
1.798 3 0
Ja też miałem nieco daleko (Ruda Śląska), dojeżdżałem przez kilka miesięcy, aż ostatecznie tak wypadło,że przeprowadziłem się w okolice :ROFL:
Ale co ci chcę napisać, to nie jest tak daleko, zapraszamy ;)

OP
OP
jageer

jageer

Aktywny użytkownik
Reakcje
451 0 0
Chętnie, możemy się kiedyś spotkać, ale jeśli chodzi o weekendy i "wyjazd" do BGM, to muszę wiedzieć nieco wcześniej o dokładnej dacie, bo często w soboty i niedziele, bawię się na makiecie w skali 1:1 :)

Jeśli chodzi o jakiś "pokaz" z "truckami", to jeszcze muszę chwilę poczekać, bo zostały u rodziców, muszę je kiedyś przytaszczyć do swoich 4 kątów.

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Kiedys mozna sie zgadac, moze bedziesz mia jakiegos na sprzedaz co mnie zaciekawi. Z tego co wiem to BGM mam chyba na caly rok ustalone terminy spotkan.