Zdecydowałem się na likwidację mojej makiety Maerklina i w związku z tym będę częściowo likwidował moją kolekcję i w miarę czasu wstawiał tu kolejne zdjęcia modeli. Ponieważ mam duży sentyment do Maerklina - w końcu hobby to też emocje - część modeli zamierzam sobie zachować, ale kilkoma mogę się podzielić z innymi pasjonatami Maerklina, których wiem, ze jest tu niewielu. Modele posiadają oryginalne opakowania i są w stanie bardzo dobrym, czasami robiły kilka kółek po makiecie, jednak większość czasu przebywają w gablocie lub pudełkach. Wszystkie modele lokomotyw są cyfrowe i posiadają dźwięk, a niektóre z nich także MFX.
Wśród modeli są produkty Maerklina, Roco, Brawa i Fleischmanna, ale posiadam też kilka PIKO w barwach PKP, do których dodana była płoza i działają w AC, dlatego gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv.
1. Wagon motorowy z wieżą do budowy trakcji elektrycznej Maerklin 39971
Zarząd DB
Epoka III
Cyfrowy + dźwięk, MFX
Skala 1:87, rozstaw torów H0
Ruchomy pomost
Model na prąd przemienny AC
Oryginalne opakowanie
Cena 1.400 zł + kw
Wśród modeli są produkty Maerklina, Roco, Brawa i Fleischmanna, ale posiadam też kilka PIKO w barwach PKP, do których dodana była płoza i działają w AC, dlatego gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv.
1. Wagon motorowy z wieżą do budowy trakcji elektrycznej Maerklin 39971
Zarząd DB
Epoka III
Cyfrowy + dźwięk, MFX
Skala 1:87, rozstaw torów H0
Ruchomy pomost
Model na prąd przemienny AC
Oryginalne opakowanie
Cena 1.400 zł + kw
Ostatnio edytowane: