• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kddt

Bipa1966

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Panowie...poszukuje materialow na temat opisu wagonu seri Kddt .Moze to byc co kolwiek...pelny opis :D Rysunki...zdjecia i co tam jeszcze macie :D Prosze o pomoc .

OP
OP
Bipa1966

Bipa1966

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Dzieki wielkie kolego ogest :D Przydatne !!!! Musze polozyc kalki na model ...jeszcze przydalo by sie cosik w temacie opisu budy....gdzie tam co naskrobane bylo :D Jesli mozecie zapodajcie cos .

OP
OP
Bipa1966

Bipa1966

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Teraz bedzie troszke o niesmialych probach stworzenia dykciaka ...czyli wagonu serii 23K. Moze na poczatek wrzuce fotke i cos sie z tego wykluje :D Nie jestem fanatykiem i przyjąlem ze wagon jaki probuje oddtworzyc ma przypominac w jak najwiekszym stopniu orginal....ale bez przesady ! :D Prosze kolegow modelarzy o pomoc w znalezieniu dla mnie jakiejs dokumentacji,rysunkow zdjec gdzie umiejscowione byly napisy....sksploatacyjne?? :roll: Kalki nabylem u Allegratki i mysle iz zawieraja pelny opis wagonu.

Załączniki

OP
OP
Bipa1966

Bipa1966

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Czy moze mi ktos wykonac kalki na wagony Ggs(Kddet) ...na 2 wagony o roznych numerach ?? Ponizej przedstawiam zdjecie....pozdrawiam :D

Załączniki