Z bólem ale muszę trochę modeli sprzedać ,żeby poregulować sprawy po pogrzebie Żony.
Do sprzedania jest na początek model lokomotywy japońskiego producenta Kato
Skala H0
Model kupiłem nowy i taki jest .
Ale model został całkowicie zmodernizowany ,doprowadziłem go do stanu perfekcji.
Założony dekoder dźwiękowy zgodny z FDL V16
Przerobione wszystkie światła na ledy smd bezpośrednio w kloszach .
Podświetlone numery.
Wykonane oświetlenie serwisowe na pomostach i nad wózkami zgodnie z oryginałem .
Obsadzona załoga w kabinie .
Zmieniona antena na dachu kabiny {pierwotnie była jako odlew ,teraz jest oddzielna jako detal }
Mam pełną dokumentację zdjęciową modernizacji którą pokazywałem na forum w dziale USA.
Odpowiem na wszelkie pytania na PW
Cena 950 zł pokrywam paczkomat .Jest to tylko zwrot poniesionych kosztów ,zakup modelu ,dekodera dźwiękowego i reszty podzespołów .
Do sprzedania jest na początek model lokomotywy japońskiego producenta Kato
Skala H0
Model kupiłem nowy i taki jest .
Ale model został całkowicie zmodernizowany ,doprowadziłem go do stanu perfekcji.
Założony dekoder dźwiękowy zgodny z FDL V16
Przerobione wszystkie światła na ledy smd bezpośrednio w kloszach .
Podświetlone numery.
Wykonane oświetlenie serwisowe na pomostach i nad wózkami zgodnie z oryginałem .
Obsadzona załoga w kabinie .
Zmieniona antena na dachu kabiny {pierwotnie była jako odlew ,teraz jest oddzielna jako detal }
Mam pełną dokumentację zdjęciową modernizacji którą pokazywałem na forum w dziale USA.
Odpowiem na wszelkie pytania na PW
Cena 950 zł pokrywam paczkomat .Jest to tylko zwrot poniesionych kosztów ,zakup modelu ,dekodera dźwiękowego i reszty podzespołów .
Załączniki
-
116,6 KB Wyświetleń: 62
-
89,5 KB Wyświetleń: 61
-
116,3 KB Wyświetleń: 57
-
129,5 KB Wyświetleń: 55
-
125 KB Wyświetleń: 59
-