• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Kato Dash9 BNSF takiego nie kupicie nigdzie.

M C1

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
396 34 1
Z bólem ale muszę trochę modeli sprzedać ,żeby poregulować sprawy po pogrzebie Żony.
Do sprzedania jest na początek model lokomotywy japońskiego producenta Kato
Skala H0
Model kupiłem nowy i taki jest .
Ale model został całkowicie zmodernizowany ,doprowadziłem go do stanu perfekcji.
Założony dekoder dźwiękowy zgodny z FDL V16
Przerobione wszystkie światła na ledy smd bezpośrednio w kloszach .
Podświetlone numery.
Wykonane oświetlenie serwisowe na pomostach i nad wózkami zgodnie z oryginałem .
Obsadzona załoga w kabinie .
Zmieniona antena na dachu kabiny {pierwotnie była jako odlew ,teraz jest oddzielna jako detal }
Mam pełną dokumentację zdjęciową modernizacji którą pokazywałem na forum w dziale USA.
Odpowiem na wszelkie pytania na PW
Cena 950 zł pokrywam paczkomat .Jest to tylko zwrot poniesionych kosztów ,zakup modelu ,dekodera dźwiękowego i reszty podzespołów .

Załączniki

Ostatnio edytowane:
OP
OP
M

M C1

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
396 34 1
Kato Dash9 ATSF tak samo po modernizacjach jak poprzednia
Cena 930 zł pokrywam przesyłkę .
Dorobiona jedna poręcz boczna krótka praktycznie nie widoczna różnica .
Taką kupiłem .

OP
OP
M

M C1

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
396 34 1
Dash9
Skala H0
Producent MTH
Dźwięk na pokładzie fabryczny Proto Sound 3
Model nowy .
Jakość wykonania to Liga Mistrzów
Cena 1200 zł {to tylko zwrot kosztów zakupu i importu z USA}do niewielkiej negocjacji

Załączniki