• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Jesienna wyprzedaż

Intruz

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
647 6 1
Witam, na sprzedaż idą:

1) Roco 70107- Ty2-697 analog- model nowy, nie wyjmowany z pudełka- 1500 PLN

2) Roco 72060- Oi2-10 analog- model nowy- 900 PLN (sprzedany)

3) Roco 62782- ST44-003 analog- jestem 2 właścicielem, części dodatkowe załączone, brak pełnego zgarniacza, mała rysa na dachu (foto)- 750 PLN

4) Roco 64020- komplet 3 boczniaków st. mac. Inowrocław- wagony nowe, jeden ma 2 pęknięte poręcze- 550 PLN

5) Piko 53177- wagon bagażowy Dhx st. Gdynia- model nowy- 200 PLN (sprzedany)

6) Piko 52925- ST44-752 DCC/Sound- model nowy- 1000 PLN

7) Piko 71299- BR120 059-1 DCC/Sound- model nowy, limitowana seria na zlecenie elriwa.de (nr 547/550)- 1500 PLN

8) Liliput L131503- BR42 analog- model nowy, idealny na konwersje na Ty43, chociaż dla fana klimatów wojennych i Ostfrontu będzie idealny taki, jaki jest- 1300 PLN

9) REE- Modeles WB-786- wagon węglarka amerykańskiej budowy SNCF- model nowy, nie wyjmowany z pudełka- 200 PLN

10) REE- Modeles WB-787- jw.- 200 PLN

11) Hobbytrain H22100- zestaw „Ostende- Wien Express” skala N- model nowy, nie wyjmowany z pudełka- 800 PLN

Wszystkie modele są kompletne, z oryginalnymi opakowaniami, chyba że opisałem ewentualne braki. Wysyłka InPost 19 PLN, zachęcam do kontaktu na PW- na pewno się dogadamy.

Załączniki

Ostatnio edytowane:

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
987 82 5
Wstępnie rezerwuje pozycję 9 lub 10.
Poproszę o zdjęcia wagonów bez folii.
Interesuje mnie czy posiadają jeden zastrzał, którego nie widać na zdjęciach.

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.155 7 0
Wstępnie rezerwuje pozycję 9 lub 10.
Poproszę o zdjęcia wagonów bez folii.
Interesuje mnie czy posiadają jeden zastrzał, którego nie widać na zdjęciach.
To ja jestem zdecydowany na zakup jednego z tych dwóch wagonów wystawionych do sprzedaży, rozumiem, że Kolega Zbyszek pisząc "lub" jest zdecydowany tylko na jedną z tych dwóch wystawionych węglarek. A o jakim zastrzale Kolega Zbyszek wspomina? Czyżby jest mowa o poprzecznym, łączącym po środku od góry burty?

OP
OP
Intruz

Intruz

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
647 6 1
Kolegę Zbyszka poproszę o maila (może być przez PW) celem przesłania zdjęć.
wagony nie posiadają zastrzałów łączących burty jak w modelach tych samych wagonów z epoki II.

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.155 7 0
@Hoart
Właściwie to chciałbym oba, ale jak obiecasz, że model nie skończy w skrapach, to Ci jeden odstąpie.
Na skrapy to nie absolutnie, natomiast ten odstąpiony przez Ciebie wagon( z oferty Intruza numer katalogowy dla mnie obojętny) by był przeznaczony do referatu doświadczalnego, dla celów tylko porównawczych z wagonem Fleischmanna, między innymi wykonania zawiasów drzwi na burtach. Ech! -gdyby były te działające zawiasy w tych modelach obu tych firm , a dzięki temu otwierane drzwi na burty tak jak w oryginale,- to moja aktualnie praca nad tym zagadnieniem. Dziękuję za odstąpienie modelu, dla mnie numer katalogowy obojętny. Kolego Intruzie przechodzę na pw.