• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Jan-Kol - modele lokomotyw serii EP05

jan-kol

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
Odgrzewam stary kotlet w postaci EP05, którą już dawno zacząłem dłubać, ale dawno temu zrezygnowałem. Pod groźbą zostałem zmuszony do odświeżenia tematu oraz wypuszczenia tego modelu w postaci zestawu do montażu, żeby rynek miał wybór-moja dłubanina czy kiszka z MTB.

Na razie tylko pokazuję prototyp i wydruki 3D. Buda robiona jeszcze starą techniką, czyli blaszka i rączka Jackowa-Plackowa do podklejania boczków bo mnie to wkurza.

Teraz jakbym miał cokolwiek robić to tylko druk 3D....ale po co, PIKO zrobi lepsze.

Napęd, odlewy, odbłyśniki, arkusz blaszek...maskownice wózków będą trawione. Dokładane będą tylko kadłuby maźnic oraz sprężyny. Poza tym jakieś pierdułki typu zderzaczek, szybka, kalka (jeszcze te techmodowskie mam, najlepsze), o takie tam dłubanie pożegnalne.
Ostatni model z moich budowanych od podstaw i tylko ograniczona ilość bo 9 zestawów.

Nie odpowiadam na zaczepne komentarze w stylu, tu źle, tamto zepsułeś, ogólnie model do d... i nie kupię, konkurencja robi lepsze. Więc hejterzy z dala ode mnie.

Tylko konstruktywne komentarze i najlepiej na PRIV

Tak jak mówię-OSTATNI MODEL.

wRUuz0M.jpg
6EBiaHz.jpg
x9kPjfv.jpg
Lk8LphB.jpg
4Rco7ww.jpg
kPQuqiu.jpg
GRF5qj2.jpg