• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Język myszki

zim

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ja na swoja złożyłem reklamacje,

Instrukcja w zestawie z polskimi komunikatami na ekranie, a naszego języka brak,

Sprzedawca powiedział że niektóre zestawy startowe już maja Polski język,

Ale sporo jeszcze nie :(

Zobaczymy co powiedzą......

OP
OP
popowe

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.428 17 2
Problem w tym ,że ja nie mogę złożyć reklamacji bo mysz kupiłem ponad rok temu i nie używałem jej prawie aż do teraz więc się tym aż tak nie interesowałem

martinezo

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
No dobra.
Ale czy kwota 50pln za upMM jest akceptowalna ?

Obawiam się, że za te parę słów w naszym Języku nikt nie będzie chciał zabulić...
Dodatkowo paru PROSTYCH w języku Shakespeare'a słów które niekoniecznie wyglądać będą dobrze w języku Mickiewicza...

zim

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Mi się wydaje że to zła droga,

Każdy kto kupił Roco z instrukcją po Polsku i screenami MM w języku polskim powinien złożyć do sprzedawcy reklamacje.

Mi też specjalnie nie przeszkadza język angielski w MM ale chodzi o zasadę, jak by Niemcom wciskali MM w języku Polskim to nikt by ich nie kupił.

zim

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Widzisz i tu jest błąd naszego myślenia,

Dlatego olewa się język polski w 90% instrukcji, menu itd.

Każdy myśli co ja mogę zrobić, ale jak 100 odda MM i powie że ma być język polski (który zresztą jest dostępny w zestawach sprowadzanych na Polskę) to dystrybutorzy zaczną oto dbać,

A jak powie że zwrot to oddam, właśnie zamawiam podzespoły do minimausa :)

Pozdrawiam,

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Generalnie masz rację, należy wymóc, aby był polski język w MM.

który zresztą jest dostępny w zestawach sprowadzanych na Polskę
Tylko stawiam, że część to są zestawy kupowane u hurtowników np w Niemczech, które nie mają wgranego polskiego języka :D

zim

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Też tak myślę, pewnie nasi "dystrybutorzy" kupują je taniej.

Ale jak by zaczęły im się sypać reklamacje i zwroty to szybko by się nauczyli.

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Tylko 80% ludzi, którzy chcieli kupić MM kupili je w czasach, gdy nie było jeszcze wersji polskiej, w czasach gdy nikt nie wiedział, że w ogóle będzie taka wersja...
To jest dobry pomysł, ale dla kolejnej wersji MM - bezprzewodowej.

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
A właśnie, widział ktoś na własne oczy jak to działa, ma jakieś dodatkowe fonkcje, programownie CV9xx? (wiem że ma odczyt CV i można bezpośrednio do PC podłączyć) Wg informacji z ROCO miał być dostępny w I połowie br., a na stronie ROCO cały czas nie ma zielonego światła.

martinezo

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
krzychu12231 napisał(a):
A właśnie, widział ktoś na własne oczy jak to działa, ma jakieś dodatkowe fonkcje, programownie CV9xx? (wiem że ma odczyt CV i można bezpośrednio do PC podłączyć) Wg informacji z ROCO miał być dostępny w I połowie br., a na stronie ROCO cały czas nie ma zielonego światła.
I nie będzie mieć.
Za takie pieniądze mozna juz prawie kupic TV w HD.
Słabe alleee...
Czasy są takie, że już ludzie wiedzą - moduł pętlowy nie powinien kosztować 260pln...

Rynek tego nie "łyknie" - na pewno nie w ilości którą "warto" zdjełać...

WiktoriaK

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
odgrzebuję trupa, bo pewnie kogoś zainteresuje, że jest możliwość wgrania polskiego menu a także aktualizacja softu do V 1-02,
cena 35zł plus koszty przesyłki, lub bez kosztów w BB

WiktoriaK

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
bez kosztów umawiasz się na konkretny dzień/godzinę (Bielsko-Biała)
i masz za 35zł
z kosztami - wysyłasz na mój adres firmowy myszę, w miedzyczasie robisz przelew
ja robię co trzeba i odsyłam na podany adres wybraną formą przesyłki w opakowaniu w jakim wysłałeś plus moje
koszt PP ekonomicznie 7zł
PP priorytet 8zł
kurier 22zł
plus wgranie 35zł
dane na stronie:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=17714497

a tu coś w tym temacie:
viewtopic.php?f=8&t=10163

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
DCC 0
DCC 6
DCC 7