Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie pisałem ,że malowałem magnetofonem ,rolkę kupisz na aledrogo lub OLX. albo wymontować ze szrotu tylko żeby była równa i trzeba ją wyczyścić. Mam chyba z 10, kasety wracają do mody.
Złożona jednostka już na torach. Póki co jeszcze Warszawa Wschodnia, ale jak w końcu kiedyś dotrą zamówione części do ET41 i kalki z relacjami to zmienię na Grodzisk Mazowiecki.
Drobnych robót doczekał się mój Vectron. Oprócz założenia na czoła i boki kalkomanii DB Cargo otrzymał do kabin rolety. Jeszcze jak tylko dotrą sprzęgi od Rangera to z jednej strony zostanie takie założone. No i będzie trzeba pomyśleć o czerwonym niemieckim "koledze" do kompletu.
Dojechały części od Ostbahna do moje ET41. Grzałki w kabinach założone w związku z czym można było całość pomalować kolorem bazowym.
Doszły też zgarniacze, które od razu po pomalowaniu trafiły na swoje miejsce. Na wózkach jakiś czas temu zrobiłem przewody.
Na dniach pozostanie pomalować detale kabin i zająć się tabliczkami na budę.
@Irokez46 trzeba obmyśleć patent na wypukłe tabliczki "elektryczne" tak jak na parowozach robi np. Fenix/Ranger . Taki detal zrobiłby dobrą robotę
Tak wiem, że od wielu lat są naklejki na lokomotywach, ale mam na myśli tabor z IV epoki. Taki luźny pomysł...