• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Irokez46 1/18

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.176 52 0
Póki co jeszcze nie. Moja ulubiona stara wersja, ta najbardziej siermiężna jest niby dostępna z Minichampsa, ale cena moim zdaniem nie jest adekwatna do samego modelu.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.176 52 0
GT Spirit to zdaje się żywiczne modele a ja wolę niestety unikać żywic w tej skali. Obstawiam że te ta G63 wyglądałaby jeszcze potężniej niż G4.

maxilopez

Aktywny użytkownik
Reakcje
378 0 0
G4 był wypuszczony kilka lat temu przez Signature Models. Odlew cynkowy z otwieranymi elementami nadwozia. Dodawali do niego 3 figurki żołnierzy. Zamiast flag ze swastyką były zwykłe czerwone flagi aby nie propagować nazizmu. Ale założe się, że wielu kolekcjonerów zamieniało je aby model był bliższy oryginału.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.308 84 12
Fajna Bejca na białołęckich blachach...
Jakby foty cyknąć na innym tle, to można by było z oryginałem pomylić -model :D(y)

Pozdr,...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.012 390 20
Kapitalny model. Trójeczka wygląda rewelacyjnie. Nakładki na progi były oryginalnie, czy sam dokładałeś?

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.176 52 0
18-ki wypakowane prócz jeszcze pięciu sztuk. Cała przeprowadzka jeśli chodzi o wszystkie modele czy to pojazdów, czołgów czy taboru kolejowego przeszła bez żadnych szkód prócz oderwanego jednego lusterka w Uazie 1/35.
20230325_195508.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:18 30
Skala 1:18 49
Skala 1:18 53