Witam serdecznie. Już teraz zapraszam chętnych do wspólnej zabawy z nami. Co prawda nasze makietki i moduły klubowe są w trakcie budowy i modernizacji nic nie stoi na przeszkodzie aby sobie takie małe spotkanko uczynić. Będziemy dysponować dużą liczbą metrów wiec zabawa będzie przednia. Planowane jest połączenie 3 stacyjek. Mojej Bartkowej i Wojtkowej, oraz modułów amerykańskich Krzyśka . Niestety Ciekma nie może się zjawić ze swoją stacyjką.
Dodatkową atrakcja ma być mała wystawka fotek kolejowych zrobionych przez naszego kolegę z klubu Andrzeja. Przewidziane są także małe warsztaciki prowadzone przez Adama. Tematyka nie wiem jaka będzie. Mam nadzieje ze coś wymyśli kolega W gruncie rzeczy chodzi o to aby liczba imprez modelarskich w Krakowie była większa i dzięki temu ludzie którzy chcą do nas dołączyć w końcu to uczynili
Wstępnie wiadomości odnośnie imprezki są takie.
godziny otwarcia:
SOBOTA 9:00-14:00, 16:00-19:00
NIEDZIELA 9:00-14:00 (z możliwością przedłużenia)
Koszty wizyty:
-dzieci darmocha
-dorośli, UWAGA 1 zł :!:
ADRES oś. Złotego wieku 14 KLUB KUŹNIA
dojazd autobusami 123, 128, 148, 188
dojazd tramwajami 9, 14, 16, 20
PRYSTANEK ZŁOTY WIEK, kierunek MISTRZEJOWICE.
ZAPRASZAMY
Dodatkową atrakcja ma być mała wystawka fotek kolejowych zrobionych przez naszego kolegę z klubu Andrzeja. Przewidziane są także małe warsztaciki prowadzone przez Adama. Tematyka nie wiem jaka będzie. Mam nadzieje ze coś wymyśli kolega W gruncie rzeczy chodzi o to aby liczba imprez modelarskich w Krakowie była większa i dzięki temu ludzie którzy chcą do nas dołączyć w końcu to uczynili
Wstępnie wiadomości odnośnie imprezki są takie.
godziny otwarcia:
SOBOTA 9:00-14:00, 16:00-19:00
NIEDZIELA 9:00-14:00 (z możliwością przedłużenia)
Koszty wizyty:
-dzieci darmocha
-dorośli, UWAGA 1 zł :!:
ADRES oś. Złotego wieku 14 KLUB KUŹNIA
dojazd autobusami 123, 128, 148, 188
dojazd tramwajami 9, 14, 16, 20
PRYSTANEK ZŁOTY WIEK, kierunek MISTRZEJOWICE.
ZAPRASZAMY