• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

II Ogólnopolskie Rodzinne Warsztaty Modelarskie w ZabrodziuN

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Coś nam umknęło:

W dniach od 16 do 22 lipca 2010 roku w Zabrodziu - Mostówce pod patronatem Polskiego Związku Modelarzy Kolejowych odbędą się II Ogólnopolskie Rodzinne Warsztaty Modelarskie. Warsztaty odbędą się w dwóch etapach: pierwszy od piątku 16 lipca do niedzieli 18 lipca, drugi od niedzieli 18 lipca do czwartku 22 lipca. Mamy do dyspozycji salę gimnastyczną w której będzie rozstawiony fragment Polskiej Makiety Modułowej miejscowego modelarza, do której będą mogli dołączyć się inni modelarze w zależności od etapu udziału w imprezie. Głównie przewidujemy sterowanie cyfrowe, ale także będzie możliwość jazd w systemie analogowym.Odbędzie się też profesjonalna multi medialna prezentacja modeli kolejowych. W drugim etapie imprezy przewidujemy wycieczkę do miejsc związanych szczególnie z koleją. Skoro to warsztaty rodzinne będą też atrakcje dla dzieci.
Więcej informacji dotyczących zgłaszania się, formy udziału, przyjazdu, zakwaterowania, wyżywienia, prezentowanych modeli itd. będzie podana w późniejszym czasie.
Zainteresowanych odsyłam pod numer telefonu 602 76 76 16 lub janusz_grygier@wp.pl
Już dzisiaj zapraszamy, zarezerwujcie sobie czas.
Ks. Janusz, Daria, Magda, Beata i Kasia.
Źródło: http://pzmk.org.pl/node/83

Paweł

Aktywny użytkownik
KKMK
Reakcje
12 0 0
Najciekawsze to pisanie, że będzie możliwość jazd w systemie analogowym ;) Myślałem, że kiedyś tylko Kraków był zacofany, a jednak dalej duch analoga trwa... :)

tomek 05

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
:D Jawna impreza :D Ja dziękuję.Już mnie wyślizgał ks. raz.Drugiego nie będzie :D W ANALU też nie jeżdżę :D

Ciekma pisze "Spiskowe teorie zostawmy oszołomom ;)"

Dzięki. :p

Czesław Turko

Aktywny użytkownik
Reakcje
240 2 0
Re: II Ogólnopolskie Rodzinne Warsztaty Modelarskie w Zabrod

Corwin napisał(a):
ciekma napisał(a):
Szkoda że termin koliduje z Milevskiem:
http://www.zababov.cz/index.php?id=akce
A może termin specjalnie koliduje z Milevskiem?
Bardziej Milevsko koliduje z Zabrodziem. Termin spotkania w Zabrodziu został ustalony w lipcu 2008 roku a wiec 24 miesiące przed przewidzianym terminem. Jest to chyba wystarczający czas na to żeby się przygotować. :p

rietzeTT

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0

Ja mam pytanie, a w jakim województwie leży Zabrodzie, bo w Wikipedi są w różnych województwach leży Zabrodzie.

Sory, już wiem leży w województwie mazowieckim.

tomek 05

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0

Czesław Turko napisał(a):
Corwin napisał(a):
ciekma napisał(a):
Szkoda że termin koliduje z Milevskiem:
http://www.zababov.cz/index.php?id=akce
A może termin specjalnie koliduje z Milevskiem?
Bardziej Milevsko koliduje z Zabrodziem. Termin spotkania w Zabrodziu został ustalony w lipcu 2008 roku a wiec 24 miesiące przed przewidzianym terminem. Jest to chyba wystarczający czas na to żeby się przygotować. :p

Milevsko też co 2 lata :D I było również z 24 miesięcznym wyprzedzeniem następne planowane.

Mateusz

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0

No nie wiem, to kwestia dogadania się z Księdzem, telefon jest podany w pierwszym poście.

Dominik

Znany użytkownik
FREMO Polska
NAMR
Reakcje
352 15 0

Impreza jest otwarta - na bank możesz przyjechać i pooglądać.