• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam HOf BUSCH WLs40, Weinert, ROCO

LordVegetos

Aktywny użytkownik
ŁKMK
Reakcje
177 0 1
Witam Wszystkich

Mam na sprzedaż zestaw BUSCH. Planowałem zbudowanie kolejki 600mm w wersji H0f, niestety nie dojdzie do skutku. W skład zestawu wchodzi, 4 pudełka z dodatkowymi torami prostymi w środku są po dwie sztuki, dwa rozjazdy prawe, jedno pudełko z torami łukowymi – dwie sztuki w środku.
Do rozjazdu dokładam z Weinert 7230, można popróbować założyć wersję z bambułą.
W skład zestawu wchodzi jeszcze dwie lokomotywy Wls40, zbudowane na bazie mechanizmy Busch, można popróbować zamontować sam dekoder jazdy DCC, lub nawet z dźwiękiem, w kabinie jest miejsce. Lokomotywy są w tej chwili analogowe. Jeden napęd został kupiony dodatkowo, drugi mechanizm pochodzi z zestawu startowego BUSCH. Jedna lokomotywa jest pomalowana, druga nie. Dodatkowo są lampy do zamontowania. Mamy również do całości dwie koleby Busch, oraz 5 koleb zrobionych, w tym jedna z pomostem hamulcowym. Jeden wagonik platforma i jeden z ładunkiem drewna.

Cena 2.500 zł (do negocjacji).

Sprzedaję tylko jako całość.

Załączniki

Ostatnio edytowane:
OP
OP
L

LordVegetos

Aktywny użytkownik
ŁKMK
Reakcje
177 0 1
ROCO Tomek, wersja DCC z dźwiękiem, chciałem nanieść ślady eksploatacji, zacząłem od podwozia, więc należy wyczyścić koła, żeby płynnie jeździła. Dobrze by było jakby kolejna osoba, które chce dać drugą szansę dla motoraczka, podjęła dalsze kroki w dopracowywaniu modelu. Kilka figurek zostało przyklejonych, aby nie straszył pustką.
Cena 600 zł + KW

Załączniki