• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

"Historyczne" naprawy lokomotyw

Piechu

Aktywny użytkownik
Reakcje
150 0 0
Witam. Długo nosiłem się z zamiarem założenia tego wątku, ale w końcu się przełamałem. Od dobrych paru lat zbieram wszelkie informacje na temat każdej serii pojazdów trakcyjnych eksploatowanych na sieci PKP. Nie ukrywam iż forum.modelarstwo.info dostarczyło mnóstwo interesujących mnie rzeczy odnośnie taboru. Jednak brakuje mi dat napraw poszczególnych pojazdów sprzed 2002 roku. Stąd moje pytanie i prośba. Czy byłaby możliwość dzielenia się w tym wątku takimi informacjami? Jeżeli nic nie stoi na przeszkodzie to chciałbym aby było to w przejrzystej formie, według schematu (seria i nr pojazdu, miejsce, data oraz rodzaj naprawy):

ET22-000
ZNLE Gliwice XX.XX.XXXXr. Rev

SP42-000
ZNLS Piła XX.XX.XXXXr. Gł

Sądzę że taki zapis będzie najbardziej czytelny dla każdego. Za każdą informację będę wdzięczny. Mile będą także widziane zdjęcia dat napraw, maszyn po tych naprawach oraz dyskusje związane z tym wątkiem.