• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Gablote na modele oraz parowozy Oi2-10, Pt31-11,Ty4-40, Oi1-29

trol

Aktywny użytkownik
Reakcje
74 6 0
Ponieważ sprzedałem makietę i modele nie maja już gdzie jeździć postanowiłem sprzedać też tabor oraz gablotę na modele.
Gablota jest z oświetleniem, długość gabloty 152cm szerokość 52cm a grubość 8cm.
Oczywiście podana cena jest bez taboru, w najbliższym czasie będę tez wystawiał modele z gabloty.
Cena 1000zł
Ponieważ w środku znajdują się szklane półki proponuje raczej odbiór osobisty w Gdańsku.

Załączniki

Ostatnio edytowane:
OP
OP
trol

trol

Aktywny użytkownik
Reakcje
74 6 0
Jako pierwszy z dziesięciu modeli parowozów jaki wystawiam na sprzedaż jest parowóz Oi2-10 Roco nr.kat.72061.
Model z fabrycznym dekoderem dźwiękowym, parowóz zakupiony w Modelmani 19-02-2022r.
Model od zakupy ustawiony w gablocie z niewielkim przebiegiem na makiecie.
Cena 1350zł +20zł koszt wysyłki.

Następny model to parowóz Pt31-11 Brawa nr.kat. 40408. Model zakupiłem w wersji analogowej lecz dokupiłem w sklepie DCC24 dekoder Esu lok sound. Dźwięki w tym parowozie są bardzo głośne i wyraźne, jest to najgłośniejszy model ze wszystkich parowozów jakie posiadam.
Model gablotowy sporadycznie używany na makiecie.
Cena 4000zł.

Kolejny model to parowóz Ty4-40 z dźwiękiem Roco 70671 model zakupiony w sklepie DCC24 24-03-2022.
Cena 1850+ 20zł koszt wysyłki.

Załączniki

Ostatnio edytowane:
OP
OP
trol

trol

Aktywny użytkownik
Reakcje
74 6 0
Teraz kolej na parowóz Oi1-29. Model ma zainstalowany dekoder dźwiękowy Zimo MX645P16 Plux16, w parowozie zainstalowałem oświetlenie budki maszynisty jest to jeden z pierwszych modeli który trafił do mojej kolekcji.
Cena 1400+koszt wysyłki 20zł

Załączniki