Witam. Mam prosbe o porade. Przymierzam sie do skladania i malowania paru budynkow. To amerykanskie modele Walthersa. Na amerykanskich forach znalazlem pare przewodnikow jak krok po kroku skladali je modelarze w US.
Mam liste materialow, ktorych uzyli. To moje pierwsze przymiarki do malowania i nie mam duzej wiedzy jakich farb mozna uzyc wiec wole sie trzymac tego przewodnika.
Pare farb nalazlem dostepnych nawet w PL ale nie moge nigdzie znalezc farb Rust Oleum.
Zamowilbym w US ale nie wiem czy farby w spray mozna przesylac poczta dlatego wolalbym znalezc cos w EU.
Czy ktos orientuje sie czy farby Rust-Oleum sa dostepne w Europie ?
Potrzebuje:
1. Rust-Oleum 2081- Spray Light Gray Primer
2. Rust-Oleum 7715 Spray Paint, Aluminum
A moze ktos moglby zaproponowac jakies zamiennik? Szczegolnie ta aluminiowa z polyskiem. Szara jakas znajde.
Mam liste materialow, ktorych uzyli. To moje pierwsze przymiarki do malowania i nie mam duzej wiedzy jakich farb mozna uzyc wiec wole sie trzymac tego przewodnika.
Pare farb nalazlem dostepnych nawet w PL ale nie moge nigdzie znalezc farb Rust Oleum.
Zamowilbym w US ale nie wiem czy farby w spray mozna przesylac poczta dlatego wolalbym znalezc cos w EU.
Czy ktos orientuje sie czy farby Rust-Oleum sa dostepne w Europie ?
Potrzebuje:
1. Rust-Oleum 2081- Spray Light Gray Primer
2. Rust-Oleum 7715 Spray Paint, Aluminum
A moze ktos moglby zaproponowac jakies zamiennik? Szczegolnie ta aluminiowa z polyskiem. Szara jakas znajde.