• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Chemia Farby Rust Oleum

Cobrix

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
185 2 0
Witam. Mam prosbe o porade. Przymierzam sie do skladania i malowania paru budynkow. To amerykanskie modele Walthersa. Na amerykanskich forach znalazlem pare przewodnikow jak krok po kroku skladali je modelarze w US.
Mam liste materialow, ktorych uzyli. To moje pierwsze przymiarki do malowania i nie mam duzej wiedzy jakich farb mozna uzyc wiec wole sie trzymac tego przewodnika.
Pare farb nalazlem dostepnych nawet w PL ale nie moge nigdzie znalezc farb Rust Oleum.

Zamowilbym w US ale nie wiem czy farby w spray mozna przesylac poczta dlatego wolalbym znalezc cos w EU.

Czy ktos orientuje sie czy farby Rust-Oleum sa dostepne w Europie ?
Potrzebuje:
1. Rust-Oleum 2081- Spray Light Gray Primer
2. Rust-Oleum 7715 Spray Paint, Aluminum

A moze ktos moglby zaproponowac jakies zamiennik? Szczegolnie ta aluminiowa z polyskiem. Szara jakas znajde.
264507_front500.jpg 264556_front500.jpg

RS11

Znany użytkownik
Reakcje
154 0 0
Wysyłają spray'e do EU. Na pudełku sklep opisuje że jest spray. Podobnie jest ze spray'ami z Tamiya i Gunze z Honk-Kong'u czy Japonii.
Produkty Rust_Oleum można znaleźć na Amzon.de ale czasem cena powala 30euro za spray...plus przesyłka.
Cobrix jak możesz to podeślij mi link tego brudzenia.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Techniki modelarskie 0
Techniki modelarskie 18
K
Techniki modelarskie 14
Techniki modelarskie 5
Techniki modelarskie 18