• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Eurospoor 2011 Utrecht

OP
OP
Marcin Kempa
Reakcje
167 1 0
Trochę zdjęć z "największej imprezy modeli kolejowych w Europie". Różne skale i narodowości.

Załączniki

OP
OP
Marcin Kempa
Reakcje
167 1 0
Była makieta typowo angielska. Liverpool jak się nie mylę. Niestety nie posiadam zdjęć. Co do imprezy to można było się zatracić. Z 15 makiet modułowych, koleje w jakichś wielkich skalach(1:32?) a do tego wielka hala sklepików. Zdecydowanie polecam wszystkim za rok:)
PS: najładniejszą makietę mieli Belgowie:)

OP
OP
Marcin Kempa
Reakcje
167 1 0
Polscy modelarze lepiej patynują, bo mogą zobaczyć za okno jak trzeba patynować. Tu za oknem mają czysto a i tabor o wieleeeee nowszy więc i mniej brudny;) Z tego co zauważyłem to holenderscy modelarze w ogóle nie postarzają swoich lokomotyw. Od czasu do czasu przybrudzą budynki i nic więcej. Co do tej kolejki wąskotorowej to mam tylko krótki filmik. Ciężko się było dopchać bo tylu gapiów. Prezentował ją jakiś Anglik. Lokomotywa miała dekoder cyfrowy z dźwiękiem. Na filmiku widać. Podaj mi adres mailowy to Ci wyślę.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.069 579 30
Jeszcze parę zdjęć z Utrechtu i przy okazji pozdrowienia dla kolegi Marcina i jego żony, z którymi się tam spotkałem.

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Imprezy 17
Imprezy 11
Imprezy 0
Imprezy 2
Imprezy 1