• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam ESU BR94 DB + Piko BR83.10 DR + ACME BR180 Sound

OP
OP
qwertas

qwertas

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.607 51 2
Piko 50630 - BR83.10 DR, analog - stan jak nowa - 870 zł + 17 Inpost/DHL
IMG_2184.jpg

ACME- wielosystemowa Skoda BR180 DB, Ep. V/VI, wjeżdżała do Polski, cyfrowa z mocnym dźwiękiem - 880 zł + 17 zł Inpost/DHL
edycja limitowana dla Vedes, lok ma małą skaze lakieru na dachu, widoczną tylko pod pewnym kątem
IMG_0927 2.jpg
IMG_0931 2.jpg

OP
OP
qwertas

qwertas

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.607 51 2
ESU 31100 - BR94 DB, cyfra z dźwiękiem i dynamicznym dymem - pełna synchronizacja obrotu kół z dźwiękiem i wyrzutem dymu.
Używana, ale w bardzo dobrym stanie, bez uszkodzeń i braków poza faktem, że zdemontowałem elektryczne sprzęgi (odciąłem kabelki prowadzące do nich prowadzące, bo aby je zachować musiałbym rozebrać lokomotywę).
Brakuje również instrukcji obsługi, mam jednak wydrukowaną stronę z instrukcją obsługi generatora dymu oraz tą z listą funkcji.
1750 zł + 17 zł Inpost/DHL.
IMG_3018 2.jpg