Witam Wszystkich,
Sprzedam następujące modele - masz propozycję cenową - zaproponuj:
- EP08-010 (PIKO 96375), popularną "świnię", wraz z zamontowanym dekoderem jazdy i oświetlenia ESU 59622 LokPilot 5 (lub bez, zgodnie z życzeniem). Model z pierwszej ręki, nieużywany, wyciągnięty tylko na potrzeby inspekcji i testu (zrobił kilka kółek w analogu i cyfrze i to wszystko). Nie stwierdziłem wad. Model kupiłem do mojej kolekcji w 2021 roku i od tego momentu przez cały czas jest przechowywany w oryginalnym pudełku.
Opis funkcji dekodera:
F0 - światła białe zmienne kierunkowo
F1 - światła czerwone zmienne kierunkowo
F3 - tryb jazdy manewrowej, mniejsza prędkość
F5 - oświetlenie kabiny maszynisty, niezależnie od kierunku jazdy, kab. A
F6 - oświetlenie kabiny maszynisty, niezależnie od kierunku jazdy, kab. B
F7 - światła manewrowe, po stronie maszynisty, kab. A
F8 - światła manewrowe, po stronie maszynisty, kab. B
Cena: 1500 zł (wraz z przesyłką i dekoderem) lub 1400 zł (wraz z przesyłką i bez dekodera)
- Roco 71023 "Nurek", koleje CD z fabrycznie dołączoną kalkomanią PKP IC. Ten egzemplarz jeździł/jeździ po Polsce ciągnąc składy pasażerskie gdzie nie ma trakcji elektrycznej. Model nieużywany, wyciągnięty tylko na potrzeby inspekcji i testu (zrobił kilka kółek w analogu i to wszystko). Nie stwierdziłem wad.
Cena: 1000 zł (wraz z przesyłką)
Sprzedam następujące modele - masz propozycję cenową - zaproponuj:
- EP08-010 (PIKO 96375), popularną "świnię", wraz z zamontowanym dekoderem jazdy i oświetlenia ESU 59622 LokPilot 5 (lub bez, zgodnie z życzeniem). Model z pierwszej ręki, nieużywany, wyciągnięty tylko na potrzeby inspekcji i testu (zrobił kilka kółek w analogu i cyfrze i to wszystko). Nie stwierdziłem wad. Model kupiłem do mojej kolekcji w 2021 roku i od tego momentu przez cały czas jest przechowywany w oryginalnym pudełku.
Opis funkcji dekodera:
F0 - światła białe zmienne kierunkowo
F1 - światła czerwone zmienne kierunkowo
F3 - tryb jazdy manewrowej, mniejsza prędkość
F5 - oświetlenie kabiny maszynisty, niezależnie od kierunku jazdy, kab. A
F6 - oświetlenie kabiny maszynisty, niezależnie od kierunku jazdy, kab. B
F7 - światła manewrowe, po stronie maszynisty, kab. A
F8 - światła manewrowe, po stronie maszynisty, kab. B
Cena: 1500 zł (wraz z przesyłką i dekoderem) lub 1400 zł (wraz z przesyłką i bez dekodera)

- Roco 71023 "Nurek", koleje CD z fabrycznie dołączoną kalkomanią PKP IC. Ten egzemplarz jeździł/jeździ po Polsce ciągnąc składy pasażerskie gdzie nie ma trakcji elektrycznej. Model nieużywany, wyciągnięty tylko na potrzeby inspekcji i testu (zrobił kilka kółek w analogu i to wszystko). Nie stwierdziłem wad.
Cena: 1000 zł (wraz z przesyłką)

Ostatnio edytowane: