• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Kupię EP07-330 bądź EP07-442 (EVN)

OP
OP
mikl

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
4.175 117 11
Reakcje
54 1 0
Marcinie, mowiac szczerze troche mnie odstrasza Wasza stopka o niedoróbkach. Stąd też zapytanie o model z drugiej ręki który przez forumowicza był niejako już organoleptycznie sprawdzony i przetestowany. Wiem też o Waszej akcji wymiany reflektorów w cenie zakupu np u Kamila. I takową wolałbym zakupić. Resztę możemy obgadać na PW

EP07-330 nie ma tego problemu, dlatego owej adnotacji nie ma.

07-442 EVN zostało jak na lekarstwo, a ewentualne wady nie są makabryczne jak przy partii 442 bez EVN :)

Poza tym akcja ta nie obejmuje modeli będących w ofercie - nie ma adnotacji o tym w lokomotywie.

OP
OP
mikl

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
4.175 117 11
EP07-330 nie ma tego problemu, dlatego owej adnotacji nie ma.

07-442 EVN zostało jak na lekarstwo, a ewentualne wady nie są makabryczne jak przy partii 442 bez EVN :)

Poza tym akcja ta nie obejmuje modeli będących w ofercie - nie ma adnotacji o tym w lokomotywie.
A czy takie adnotacje przypadkiem nie były przy EVN?

Screenshot_20250404_182727.jpg

Czy Marcinie, dobrze rozumuje ze reraz sprzedajecie model za 1049PLN bez wymiany reflektorów, zaś wcześniej za cene 1093PLN byly one poprawiane?

Reakcje
54 1 0
A czy takie adnotacje przypadkiem nie były przy EVN?

Zobacz załącznik 1115025

Czy Marcinie, dobrze rozumuje ze reraz sprzedajecie model za 1049PLN bez wymiany reflektorów, zaś wcześniej za cene 1093PLN byly one poprawiane?
442 / 442 EVN nie miała przez nas wymienianych reflektorów, a cenę po prostu obniżyłem z 1093 na 1049.
Z tego co zauważyłem to EVN ma mniejsze te niedociągnięcia, a nawet duża część ma ładne reflektory.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Giełda 0