• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

EN57 oznaczenia

arch_przemo

Aktywny użytkownik
Reakcje
6 0 0
Witam. Czy dysponuje Ktoś z Was zdjęciami oznaczeń dla EN57 w malowaniu granatowo-żółtym, odpowiadającymi oznaczeniom Allegratki EN57-001 (czarne dwójki oznaczenia klasy)? Przeszukałem forum i niestety nic "całościowego" nie znalazłem. Kiedyś Stachu (Esel) miał na stronie wiele zdjęć, ale tej strony już nie ma (na Martelu). Jakby co, to wklejajcie, proszę!

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.446 442 99
Witam. Czy dysponuje Ktoś z Was zdjęciami oznaczeń dla EN57 w malowaniu granatowo-żółtym, odpowiadającymi oznaczeniom Allegratki EN57-001 (czarne dwójki oznaczenia klasy)? Przeszukałem forum i niestety nic "całościowego" nie znalazłem. Kiedyś Stachu (Esel) miał na stronie wiele zdjęć, ale tej strony już nie ma (na Martelu). Jakby co, to wklejajcie, proszę!
h0-en57-001.jpg

Można kupić tutaj: http://www.kalkomanie.com/h0-en57-001-jednostki-h421

OP
OP
arch_przemo

arch_przemo

Aktywny użytkownik
Reakcje
6 0 0
Hmm, może się źle wyraziłem... Oczywiście oznaczenia Allegratki znam. Interesują mnie zdjęcia prawdziwych EN57 pokazujących rozmieszczenie oznaczeń. W necie też trudno wyhaczyć foty z boku jednostki, tak, żeby były widoczne miejsca rozmieszczenia napisów....

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.446 442 99
Ostatnio edytowane:
OP
OP
arch_przemo

arch_przemo

Aktywny użytkownik
Reakcje
6 0 0
Ja po przeszukaniu netu znalazłem tylko to:
[DOUBLEPOST=1485431641][/DOUBLEPOST]Oczywiście nie musi być numer 001, tylko wzór oznaczeń, jak dla numeru 001 (np. EN57-1774ra, którego zdjęcie dołączyłem)

Załączniki

jaco

Znany użytkownik
Reakcje
852 14 1
Kiedyś jak robiłem modele do Msts to miałem mnóstwo materiałów. Obfocone dookoła. Przeglądnę płyty i może podeślę jakaś paczkę.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.173 504 30
Szkoda tylko, że malutkie tytuły katalogów w kolorze niebieskim na pstrokatej, szarej kostce granitowej są zupełnie nieczytelne.:(

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
E
Tabor 38
Tabor 23
Tabor 10
Tabor 225
Tabor 21