• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Usługi Druk 3D i Malowanie figurek - Druk kalkomanii wodnych (z białym kolorem i białym poddrukiem).

Reakcje
184 0 0
Cześć Wszystkim!

Chciałbym zaoferować Wam moje usługi w zakresie druku 3D, malowania figurek modelarskich oraz – nowość w ofercie – druku profesjonalnych kalkomanii.

Tworzę figurki idealne do makiet kolejowych, dioram, a także jako uzupełnienie kolekcji modeli samochodów. Specjalizuję się w odwzorowywaniu postaci na podstawie zdjęć, kadrów z filmów czy seriali.

Co oferuję?
1. Figurki w różnych skalach:Od popularnych H0 (1/87), przez "resorakowe" 1/64, aż po większe skale jak 1/24 czy 1/43.

2. Elastyczność wykończenia:

• Surowe wydruki (Raw) – oczyszczone z podpór, gotowe do samodzielnego podkładowania i malowania (wysokiej jakości żywica, ostre detale).
  • Gotowe figurki – profesjonalnie pomalowane i gotowe do postawienia na makiecie.
3. NOWOŚĆ: Druk kalkomanii modelarskiej:Rozszerzam ofertę o druk na specjalistycznym papierze kalkomaniowym.

• Pełny kolor + BIAŁY: Dzięki drukowi z białym atramentem, kalkomanie świetnie kryją nawet na ciemnych modelach.
  • Kompleksowa usługa: Drukuję z gotowych projektów (PDF, wektory) lub samodzielnie projektuję oznaczenia, tablice rejestracyjne, logotypy itp. na życzenie.
  • Cena i czas realizacji ustalane indywidualnie w zależności od skomplikowania i nakładu.
20260220_190803 2.jpg 20251231_204534.jpg 1000016329.jpg Figurki Policjanci Strażacy 1-87.jpeg
20260218_204352.jpg
20260227_174823.jpg 20260227_174835.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.723 392 20
Mogę polecić kolegę. Zrobił dla mnie figurki polskich policjantów i strażaków - to ta fotka na zielonej macie modelarskiej. Pełny profesjonalizm w projekcie, wydruku i malowaniu. (y)