• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Drewniane opakowania do modeli

Reakcje
0 0 0
Taka słabość do edycji specjalnych...i dóbr luksusowych...:kawa: Kto by nie chciał polskiego taboru w pięknym drewnie z tabliczką.

Oczywiście Piko raczej czegoś takiego nie zrobi...drewniane pudełka robiło tylko z niemieckim taborem...

Reakcje
0 0 0
No widzisz...

A ja wolę piękne wydanie niż szare wydanie...i tak też jest z modelami- wliczając w to pudełka, sposób mocowania, rodzaj wypraski, książeczki i foldery dodane do zestawu...

Jakby to jeszcze nie było jasne...preferuję edycję specjalną płyty w pudle z albumem w twardej oprawie niż tak zwaną "dobrą jakość, niską cenę" i pudełko rysujące CD...

Ale pewnie niektórzy wolą loka "expert" w plastiku twardym- łamiącym czasem bufory...

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
70 1 0
Ja zamierzam sobie zamówić takie pudełko z wygrawerowanym napisem EU07.
Zawsze można będzie złożyć większe zamówienie. Gorzej będzie z wypełnieniem.
Kiedyś na Allegro ktoś oferował takie pudełka, kupiłem sobie do kilku lokomotyw, wypełnienie dawało się fajnie dostosować do kształtu lokomotywy.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.156 16 0
Teraz to widzę że takich firm jest sporo, na Allegro właśnie znalazłem interesującą mnie firmę :)

Zaqu

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
11 1 0
Teraz już wiem - olśniło mnie - prowadzicie strony z opisami taboru nie dla nas - ku informacji - a dla siebie - żeby pooglądać swoje modele bez wyciągania ich z drewnianych pudełek z laserowymi grawerunkami i mosieznymi okuciami.
:ROFL:

Jarek

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ja mam jeden parowóz w drewnianej skrzyneczce - wylądował w opakowaniu po winie z akcesoriami, całkiem solidne, tylko zajmuje więcej miejsca ni z standardowe pudełko ;).

P1640024.jpg

Marek Bydgoszcz

Aktywny użytkownik
Reakcje
31 1 0
Ma to sens, szczególnie jak coś kosztuje parę tysiaków, lepiej skarby trzymać w trwalszym opakowaniu. Popieram, ale nie popadałbym w skrajności.

Jarek

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Moja wylądowała w skrzynce dlatego, że ją miałem, a kupiłem egzemplarz parowozu, który stał w sklepowej gablocie i niestety była do niego tylko wypraska, bez pudełka.