• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dracula - krypta w Wilczycy Książęcej...

A

Anonymous

Gość
...z nieodklejonym maskowaniem pasów bocznych...ale z podwójnymi żaluzjami fototrawionymi...[shadow=red]a wogóle witam Waszmościów ! i zapraszam do odwiedzin po zmierzchu ↓starej krypty[/shadow]....ponieważ FM zreaktywowało się jako→ FMK ale z ograniczonym dostępem ; dla zaproszonych , będę zamieszczał równolegle te same posty i zdjęcia na tym forum FK-M...oczywiście o ile nie zwariuję czytając krzyżujące się odpowiedzi na obu forach do tych samych postów...pozdrawiam także moderatorów, serdecznie dziekując za 6 ostrzeżeń jednego dnia :twisted: i wyrzucenie z FK-M ...oraz Adminowi Kozakowi za ponowne otworzenie drzwi od ↓ piwnicy którymi mogłem wejść ↑ na te zaszczytne Forum Kolejowo-Modelarskie...oraz baronowi Tolo za uchylenie okienka do piwnicy tego forum...
PS...bardzo mi się podoba funkcja[shadow=olive] "cień"© [/shadow]i [glow=cyan]"ogień" ©[/glow]

Załączniki

OP
OP
A

Anonymous

Gość
gbbsoft napisał(a):
No i od razu widać, że robota idzie powoli do przodu... :D :shock: ;)
...przez dwa dni stała, ale dogoniliśmy z wampirzycami Świat...na foto Paschee AB TURBO i oddany już w "dobre ręce"jednej z wampirzyc Paschee VLS :grin:...w ciągu najbliższych godzin dotrze do Wilczycy Ks. Badger 360 najbardziej uniwersalny areograf na świecie, i za parę tygodni Iwata Hi-Line MAC 0.2mm lub ...Iwata Custo Micron MAC CM . W tym drugim przypadku mielibyśmy w Wilczycy Ks dwa najlepsze na świecie areografy : "koronkową dzieło japońskiej techniki precyzyjnej-Iwata Custom Micron CM MAC i najlepszy areograf amerykński -AB TURBO o najbardziej wyrafinowanej turbinowej technologii"...można sobie na takie "drogości" pozwolić (niecałe 4 tyś.zł) nie posiadając telefonu komórkowego...zaręczam ! siebie stawiając jako wzorcowy przykład... :D

Załączniki

OP
OP
A

Anonymous

Gość
Est judicare ! napisał(a):
... W tym drugim przypadku mielibyśmy w Wilczycy Ks dwa najlepsze na świecie areografy : "koronkową dzieło japońskiej techniki precyzyjnej-Iwata Custom Micron CM MAC i najlepszy areograf amerykński -AB TURBO o najbardziej wyrafinowanej

Witaj Hrabio! :grin:
Jednak Cię wpuścili? :shock:
No to git.

To znaczy, że od tej pory wagony z Drakula Wagon Industrie już nie będą "tamponowane".
Mistrzu wykona wszystkie opisy "z ręki" najbardziej wyrafinowanym aerografem!

"Kropelka tu, kropelka tam
opis mam, opis mam... trala la la ... "

Gratulacje !!!! ;)

Tolo

PS: Przestań walić posty na dwa fronty.

OP
OP
A

Anonymous

Gość
"tololoko" napisał :
To znaczy, że od tej pory wagony z Drakula Wagon Industrie już nie będą "tamponowane".
Mistrzu wykona wszystkie opisy "z ręki" najbardziej wyrafinowanym aerografem!
...Toluś ,Wilczyca Ks [glow=yellow]musi mieć taki sprzęt [/glow] :twisted: ...zresztą obiecałem wampirzycom,sobie BR17 DRG i nam (wampi...i sobie) baterię najlepszych areografów...co do napisów to jesteś blisko...ale to troszkę inaczej niż piszesz, te areografy mogą odegrać rolę przy nakładaniu napisów na poziomie Braw'y...
PS: Przestań walić posty na dwa fronty.
...zostawić część towarzystwa na ex FM to nietakt,zwłaszcza żę Martel występuje teraz w mundurze generalskim z okresu stanu wojennego → patrz awatar...nie dołączyc do towarzystwa FK-M to drugi nietakt , zwłaszcza że sporo osób pytało czy tu będę...poza tym ja sobie stosunki z Braniewem ułożyłem, Ty niechciałeś Wielki Animatorze :smile: ...to będzie wielki medialny eksperyment :twisted: : te same posty na dwóch forach ! ale inni adwersarze......trzeba się medialnie rozwijać i myśleć przyszłościowo, w przyszłości planuję TV WAMP...ale o pasmo będę występował w Iranie lub w Izraelu, nie w N.-N.O.I.-G.
PS...N.-N.O.-G. →→→ Nadwiślańsko-Nadodrzański Obszar Importowo-Gospodarczy :grin:

Załączniki

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
...na zdjęciu ostatnia Ty5 z dźwiękiem w momencie odjazdu z Wilczycy Ks. do Braniewa...
Ale fotomontaż... Aż w oczy kole... :D
trzeba się medialnie rozwijać
To może jakąś gazetkę na początek... albo Blog... ;)
Mnie się fajnie bloguje...

te same posty na dwóch forach
A ja daje na trzech... W dwóch językach... a czwarte w drodze...zagraniczne...

OP
OP
A

Anonymous

Gość
gbbsoft napisał(a):
Ale fotomontaż... Aż w oczy kole... :D
...bo trza wiedzieć jak takie realspecfoto ogladać...to sie ogląda przez lornetki typu doraźnego t,j. dwie szklanki dnem do oczu a otworami na zewnątrz...czekaj ! dopiję to Ci zaraz dam 2 szklanki... :grin:...ale ! ale ! ...oto wampirzyca Eve ma coś do powiedzenia...jest bardzo oburzona ... :D

Załączniki

Reakcje
0 0 0
ohohohohoooo :shock:

Toczyła się na forum dyskusja o rodzimych producentach etc. ale monsieur Dracula chyba jednak pozostałych deklasuje.
Przynajmniej moim skromnym zdaniem :cool:

Gagariny zaiste śliczne, ale panie Dracula nie mi nieznającemu się to pisać, ale czy obecnie nie ma zarządzenia, żeby czoła lokomotyw były malowane na zielono, a u Pana gagar z V epoki ma pysk żółty... pewnie się myle :oops: , ale byłbym wdzięczny gdyby moje wątpliwości zostały rozwiane :smile:

Pozdrawiam

miki

Użytkownik
Reakcje
8 0 0
Przeca stoi: "Va". Jednym z wyznaczników nastania tej epoki było malowanie przy okazji rewizji czy innych napraw lokomotywich czół na żółto. Literka "a" dodatkowo mówi, że chodzi o lata od początku epoki po moment znalezienia powodu do postawienia "b". Co by tłumaczyło brak patyny... :D

Reakcje
0 0 0
miki napisał(a):
Przeca stoi: "Va". Jednym z wyznaczników nastania tej epoki było malowanie przy okazji rewizji czy innych napraw lokomotywich czół na żółto. Literka "a" dodatkowo mówi, że chodzi o lata od początku epoki po moment znalezienia powodu do postawienia "b". Co by tłumaczyło brak patyny... :D
A faktycznie jest tam to "a" :oops: nie zauważyłem :oops: mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa :oops:

OP
OP
A

Anonymous

Gość
Jednak bardziej interesującą informacją (dla mnie) jest termin ukonczenia owocarek. Są jakieś zdjęcia z postępu prac? - termin wrześniowy nadal aktualny, czy bedzie poślizg

OP
OP
A

Anonymous

Gość
teladam napisał(a):
Jednak bardziej interesującą informacją (dla mnie) jest termin ukonczenia owocarek. Są jakieś zdjęcia z postępu prac? - termin wrześniowy nadal aktualny, czy bedzie poślizg
Wczoraj EFC przesłało pierwszą partię blach do owocarek i pojutrze rozpoczyna się lutowanie.

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Najwięcej użytkowników 107 było obecnych Wto Cze 05, 2007
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum:
To ja też się pochwalę:

Portal miłośników DCC i małych kolei napisał(a):
Najlepszy dzień Poniedziałek 18 of Czerwiec, 2007 (16122 wyśw.)
Średnia liczba wyświetleń stron dziennie 2075.52
:D :D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 611
Tabor 2
Tabor 3