• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Zibi76

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.593 390 20
Specjalne poloniki bardzo ciekawe. Znane, posiadane i bardzo lubiane. Trochę Ci tylko ostrość uciekła na blachę na drugiej fotce. :(

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Na żywo jak się ogląda wygląda fajnie. Zamontuje tu tylko tablice rejestracyjne, ale najpierw muszę je zamówić.
Fakt jest taki że aparaty cyfrowe nie potrafią robić fotek białych przedmiotów i tylko aparaty z funkcją ustawień manualnych przesłony i czasu robią w miarę przyzwoite odwzorowanie bieli.

OP
OP
Zibi76

Zibi76

Znany użytkownik
Reakcje
510 0 0
Fakt jest taki że aparaty cyfrowe nie potrafią robić fotek białych przedmiotów i tylko aparaty z funkcją ustawień manualnych przesłony i czasu robią w miarę przyzwoite odwzorowanie bieli.
Masz zupełną rację. Najgorsze jest to że ja posiadam takowy aparat. Muszę poświęcić więcej czasu na robienie zdjęć.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.593 390 20
MB bardzo ciekawy. Ustawienie foteli bardzo fajne, w podróży to można niezłą imprezkę zrobić. :podstepny: Albo przynajmniej pograć w karty:podstepny:.

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Zibi76

Zibi76

Znany użytkownik
Reakcje
510 0 0
Michał zgadza się pod autem jest napisane V-CLASS, ale to jest pierwsze Vito jakie powstało. Z tego co wiem to mercedes oznaczał tak luksusowe wersje Vito.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.755 161 2
Ok Michał ale takie auta w dowodzie mają Vito wpisane jako model a typ co najwyżej v-klasa.
Nie mogę się z tym zgodzic, bo model V-klasse to była odpowiedź MB na vany konkurencji. Na bazie Vito stworzyli model bardziej luksusowy i lepiej wyposażony i był to kolejny produkt a nie odmiana Vito. (tak było taniej i szybciej). To samo masz teraz z drugą generacją Vito/Viano... no i coś podobnego jest jak w przypadku modelu VW T4/T5
typoszereg T4/T5 czyli karoseria a model Transporter/Caravelle.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Nie mogę się z tym zgodzic, bo model V-klasse to była odpowiedź MB na vany konkurencji. Na bazie Vito stworzyli model bardziej luksusowy i lepiej wyposażony i był to kolejny produkt a nie odmiana Vito. (tak było taniej i szybciej). To samo masz teraz z drugą generacją Vito/Viano... no i coś podobnego jest jak w przypadku modelu VW T4/T5
typoszereg T4/T5 czyli karoseria a model Transporter/Caravelle.
To się nie zgadzaj tylko czytaj co te auta mają w homologacji w nazwie napisane i w dowodach rejestracyjnych a nie nazwa marketingowa.;):D
Druga sprawa czym poza wyposażeniem środka różni się Vito od V-klasse ?

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.755 161 2
To się nie zgadzaj tylko czytaj co te auta mają w homologacji w nazwie napisane i w dowodach rejestracyjnych a nie nazwa marketingowa.;):D
Druga sprawa czym poza wyposażeniem środka różni się Vito od V-klasse ?
Z zewnątrz szczegółami nadwozia...
Ja nie patrze modelowi do dowodu tylko patrzę coś jest na klapie napisane. A tam jest V-klassa i jak sam Zbiniu sprawdził napis jest V-klassa
Nazwą marketingową :ROFL:

No i na tym zakończmy ten spór...
Zapraszamy do rozmowy przedstawicieli MB.