• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Ten barkas jest super i chcę takiego, może kiedyś będzie mnie na takiego stać .
A u mnie wew miasteczku gościu miał takiego na 3 osiach i z dopel kabiną , było to już dawno bo do francji po auta tym latał a i silnik miał inny bo ten dwusów to by nie podołał.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.303 387 20
Kapitalnie wykonany ten brekinowy model Barkasa. Podoba mi się i chyba sobie takiego zapodam do kolekcji.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
A ja go nie pamiętam :( Coś nie tak ze mną albo teraz za duuuuzzzo wypiłem na Trzech Króli co nie zmienia faktu iż model nadal mi się podoba w stanie lekkiego
upojenia. Plandeka teraz rusza mi się na moniatorze i czuję woonosć wiosnu gdy spogladam na załączony obrazekl;) Modelik super wykonany ma wszystko co potrzeba !

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.303 387 20
Kolejny bulik w Twojej kolekcji. Fajny z tym wysokim dachem. Liczyłeś ile ich już masz w kolekcji?

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Brekina nie ma konkurencji w epoce powojennej jeśli chodzi o wschodnio niemiecka motoryzację. Te Barkasy są po prosty genialnie zrobione. Ogórek już nie taki fajny , ale inne czasy wykonania modelu.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Ciekawy ten legendarny Busik VW, szkoda tylko, że licho wykończyli mu oświetlenie. Dwukolorowe malowanie oraz zabudowa na dachu bardzo okazale i interesująco wygląda.