• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.304 387 20
Pięknie zrobione to Volvo. Brekina dała popis. Niech inni się uczą. Takiego Amazona to przyjemnie mieć w kolekcji. Muszę sobie takiego sprawić, tylko w barwach neutralnych.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
To jest to ! Stary kultowy Busik VW w zbożowym malowaniu, aż się zrobiłem głodny na myśl,że zza uchylnych drzwiczek wydobywa się świeży zapach pieczywa :)
Model wykonany bardzo starannie, podobają mi się w nim światła oraz malowanie bardzo oryginalne ! Felgi z kołpaczkami prezentują się klasycznie pięknie !

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Piekny ten buliczek! Chyba ze Ty zrobiles taka fote to sorry :D Świetna baza do przeróbki albo do postawienia na dioramce, szkoda zeby kurzył sie gdzies osobno na półće. Powiedz mi tylko ze to brekina!

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Świetny ten Opel Kadett w historycznych barwach znanej firmy kurierskiej. Zielony kolor zapewne był wtedy bardzo modny. Teraz taki model nie przeszedłby
przez gardło gustów odbiorców. Miniaturka Kadetta jest super wykonana. Do zarzucenia mam jej tylko wykonanie tylnych świateł, które psuja trochę wygląd.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.304 387 20

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Model zacny trzeba przyznać.
Tylko mam jedną sprawę do wyjaśnienia - co z tym węglem.Jak zajeżdża do "ssaków leśnych" to go ma,a jak wyjeżdża to już nie:niepewny:Czyżby dziewczynki przyjmowały i taką zapłatę??