• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Malowanie to znak firmowy tego poczciwego dostawczaka z Wolfsburga. Wykonanie rewelacyjne za sprawą nietuzinkowego
designu plastycznego i pomysłowości w uchwyceniu niebezpieczeńsw czyhających na użytkowników dróg, w szczególności
w trudnych zimowych warunkach ;) Gdyby model miał lepsze wykończenie świateł, to nie zawahałbym się i postawił ocenę Super.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.310 387 20
Malowanie, tak jak już koledzy napisali wcześniej, kapitalne. Bardzo fajnie dzięki temu wygląda ten model. Piękna gratka kolekcjonerska.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Bardzo rzadki model bojowo się prezentuje, tak jak nieogolony Chuck Norris w kowbojach i dymiącym niedopałkiem w ustach ;)
Wykonanie średnie i jak dla mnie za dużo chromu z przodu. Koguty trochę o rozmiar za duże, ale ujdzie gdy jest już ciemno ;)

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Jakim cudem opuściłem tyle prezentacji :eek:,amerykanin bardzo fajny (y),VW ma ciekawe malowanie ,a ostatni jak widzę jest metalowy z Noreva ? także fajnie się prezentuje taki staruszek ;)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Bardzo ładny francuski staruszek w typowym eleganckim ciemno granatowym malowaniu. Bardzo rzadko spotykany model więc słowa uznania.
Miniatura super się prezentuje, dosyć dobrze wykonana. Detale w postaci widocznych przednich świateł to chyba ewenement w takich starociach :)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.103 158 2
Nie sądzę żeby ktoś Renówkę przerabiał , szybciej widziałeś Citroena HY, ale kłócić się nie będę, fakt jest taki że HY jest pełno poprzerabianych na bary i budki.
To było Renault, bo jechało nawet na lawecie jednego z Warszawskich Dealerów tej marki. A znaczek był właściwy... bo jeszcze póki co dobrze widzę i znaczki odróżniam.

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.418 110 1
Stara znajoma;) Piękny model:love::love::love:
Nie wiem tylko czemu, mimo zaznaczonego wątku do obserwacji, nie dostałem powiadomień o nowych wpisacho_O