OP OP J Jan S Użytkownik 2 Czerwiec 2023 #21 Reakcje 218 0 0 2 Czerwiec 2023 #21 KoVaL napisał(a): Robi wrażenie ,to do tego projektu użyłeś tych rozjazdów ode mnie? Kliknij by rozszerzyć.. Tych, co brałem w tamtym roku? Tak . Miło mi, że się podoba (choć jeszcze dużo pracy przede mną). J1974H0 napisał(a): Właśnie chciałbym też spytać kolegi @Kolejowy Jasiek jakich rozjazdów użył na makietę? Kliknij by rozszerzyć.. Wszystkie rozjazdy i tory zarówno na wąskim jak i normalnym torze to produkty firmy Roco. 2 Pokaż wszystkie
KoVaL napisał(a): Robi wrażenie ,to do tego projektu użyłeś tych rozjazdów ode mnie? Kliknij by rozszerzyć.. Tych, co brałem w tamtym roku? Tak . Miło mi, że się podoba (choć jeszcze dużo pracy przede mną). J1974H0 napisał(a): Właśnie chciałbym też spytać kolegi @Kolejowy Jasiek jakich rozjazdów użył na makietę? Kliknij by rozszerzyć.. Wszystkie rozjazdy i tory zarówno na wąskim jak i normalnym torze to produkty firmy Roco.
KoVaL Znany użytkownik 3 Czerwiec 2023 #22 Reakcje 3.051 58 5 3 Czerwiec 2023 #22 Fajnie ,że trafiły na tak zacny projekt. Jestem zadowolony ,że staro użyteczne ,choć prawie nowe dało się zagospodarować. 1 Pokaż wszystkie
Fajnie ,że trafiły na tak zacny projekt. Jestem zadowolony ,że staro użyteczne ,choć prawie nowe dało się zagospodarować.