Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.
Czy ktoś może zna osobę o nicku "Lucyfer H0" na OLX. Podobno jest z...Helu co samo w sobie jest dosyć sympatyczne. Jednakze rowniez sprzedaje z Piekła w Świętokrzyskim, to albo ma poczucie humoru albo uzywa VPN oprogramowania. Nie chcę stracić kasy badz zaprzedać duszy Borucie. Ktoś, cos?
Czy ktoś może zna osobę o nicku "Lucyfer H0" na OLX. Podobno jest z...Helu co samo w sobie jest dosyć sympatyczne. Jednakze rowniez sprzedaje z Piekła w Świętokrzyskim, to albo ma poczucie humoru albo uzywa VPN oprogramowania. Nie chcę stracić kasy badz zaprzedać duszy Borucie. Ktoś, cos?
Ja kontaktowałem się ostatnio z Lucyfer H0 bo akurat byłem w okolicy miejscowości Piekło w świętokrzyskim, więc chciałem nabyć model w trybie odbioru osobistego. No i okazało się że właściwa lokalizacja to jednak okolice Lublina, więc z zakupu nie skorzystałem ...