Witam...moze w tym dziale uda mi sie uzyskac jakas pomoc !! Jako iz jestem zupelnym laikiem co do obslugi aparatury jak i samych dekoderow prosze o wyrozumialosc
Sprawa pierwsza...posiadam dekoder typu TCS T1 ...chyba tak sie to pisze
...i jest z nim cos nie tak. Po wlaczeniu bostera ....nie urzywajac aparaturki sterujacej...lok daje na pelnej mocy !!! I nie wiem jak go przywrucic do ustawien fabrycznych lub w ogole przeprogramowac aby zechcial ,,sluchac,, myszy !!?? Aparatura sterujaca to Prodigy Advance 2. Czy jest szansa na odzyskanie go czy jest juz do wyzucenia ??
Sprawa druga...Ta sama aparatura sterujaca..PA2..dekoder MX630 ZIMO.. i nie wiem jak zaprogramowac dekoder ????! Probowalem na 2 sposoby...main track...i program track....i bez rezultatu. Aparaturka jest napewno sprawna....podlaczenie do szyn na 100%....to co to moze byc ???? PROSZE O POMOC !!
Sprawa pierwsza...posiadam dekoder typu TCS T1 ...chyba tak sie to pisze
Sprawa druga...Ta sama aparatura sterujaca..PA2..dekoder MX630 ZIMO.. i nie wiem jak zaprogramowac dekoder ????! Probowalem na 2 sposoby...main track...i program track....i bez rezultatu. Aparaturka jest napewno sprawna....podlaczenie do szyn na 100%....to co to moze byc ???? PROSZE O POMOC !!