Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.
Na sprzedaż dekodery dźwięku, wszystkie sprawne przetestowane. Dwa dekodery ESU LS4 i dwa Zimo, jeden wyjęty z najnowszego Husarza, drugi z 1116 OBB tzw. fanfara lub do-re-mi-fa-so-la. Zimo nówki, ESU prawie nowe.
Cena za sztukę 350 zł plus koszty wysyłki lub odbiór.
Zapraszam na pw.
Czy te dekodery nie są przypadkiem zablokowane w ten sposób, że nie można wgrać na nie innego projektu dźwiękowego? Tak czasem bywa z dekoderami z fabrycznie wgranym dźwiękiem i fabrycznie montowanymi w modelach.
Czy te dekodery nie są przypadkiem zablokowane w ten sposób, że nie można wgrać na nie innego projektu dźwiękowego? Tak czasem bywa z dekoderami z fabrycznie wgranym dźwiękiem i fabrycznie montowanymi w modelach.
Nie wiem jak jest z ESU.
Ja kupiłem jakiś czas temu tu na forum w dziale Giełda dekoder ZIMO MX645R z fabrycznego Ty2 od Roco z wgranym przez sprzedającego dźwiękiem Tp1.
Pełna funkcjonalność.
Nie wiem jak jest z ESU.
Ja kupiłem jakiś czas temu tu na forum w dziale Giełda dekoder ZIMO MX645R z fabrycznego Ty2 od Roco z wgranym przez sprzedającego dźwiękiem Tp1.
Pełna funkcjonalność.
Słyszałem, że z tymi montowanymi przez Piko są trudności z przeprogramowaniem, ESU i Zimo bez problemów.
Wstępnie wszystko zarezerwowane, jak ktoś się wycofa to będę informawał w kolejności pw.
Dekodery ESU, które montowało PIKO w swoich modelach rzeczywiście miały blokady - nie można było zmienić projektu, ale dotyczyło to dekoderów ESU. Do fabrycznie montowanych przez PIKO dekoderów produkcji Uhlenbrock'a oraz ich własnej produkcji oczywiście można wgrać inny projekt - nie mają blokady.