H Herbat Użytkownik 25 Grudzień 2024 #1 Reakcje 10 0 0 25 Grudzień 2024 #1 Witam, Mam takie pytanie, co sądzicie o dekoderach firmy Uhlenbrock? Pomijam swoje umiejętności spalenia dekoderów. Pozdrawiam
Witam, Mam takie pytanie, co sądzicie o dekoderach firmy Uhlenbrock? Pomijam swoje umiejętności spalenia dekoderów. Pozdrawiam
KoVaL Znany użytkownik 25 Grudzień 2024 #2 Reakcje 3.035 58 5 25 Grudzień 2024 #2 Do spalania dobre. 1 Pokaż wszystkie
OP OP H Herbat Użytkownik 25 Grudzień 2024 #3 Reakcje 10 0 0 25 Grudzień 2024 #3 KoVaL napisał(a): Do spalania dobre. Kliknij by rozszerzyć.. A do jazdy? (Nie chodzi mi o dźwięk)
KoVaL Znany użytkownik 25 Grudzień 2024 #4 Reakcje 3.035 58 5 25 Grudzień 2024 #4 Na początek ,mogą być ,ale nie polecałbym ich ,nie mam pojęcia jak z serwisowaniem wygląda sprawa (ew. naprawy).
Na początek ,mogą być ,ale nie polecałbym ich ,nie mam pojęcia jak z serwisowaniem wygląda sprawa (ew. naprawy).
OP OP H Herbat Użytkownik 25 Grudzień 2024 #5 Reakcje 10 0 0 25 Grudzień 2024 #5 KoVaL napisał(a): Na początek ,mogą być ,ale nie polecałbym ich ,nie mam pojęcia jak z serwisowaniem wygląda sprawa (ew. naprawy). Kliknij by rozszerzyć.. Okej, czyli do tego by wpiąć do gniazda, by lokomotywa jeździła i paliły światła wystarczy. (Potem wymiana na coś lepszego) Bardzo dziękuje za odpowiedź
KoVaL napisał(a): Na początek ,mogą być ,ale nie polecałbym ich ,nie mam pojęcia jak z serwisowaniem wygląda sprawa (ew. naprawy). Kliknij by rozszerzyć.. Okej, czyli do tego by wpiąć do gniazda, by lokomotywa jeździła i paliły światła wystarczy. (Potem wymiana na coś lepszego) Bardzo dziękuje za odpowiedź