• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dekoder dzwiekowy do SM EU-07 429

SzymonZ

Aktywny użytkownik
Reakcje
44 50 67
Czesc

Bedac w Wawie w domu dotarla do mnie oczelowana patynowana SM EU-07 429. Szstem "nie marklinowy"

Model oceniam po kazym wzgledem na 15/10 :)

Teraz chce dekoder absolutna full opcje ze wszystkim co mozliwe. Sterowanie ROCO Z1 czarne.

Gdzie mam uderzac po dekoder? Oczywiscie dzwiekowy.

I druga sprawa, mam tez PIKO EU07 348 - do tej che patyne, plus wymaine reflektorow plus rowniez dekoder full opcje z dzwiekiem.

Mozna liczyc na wskazanie do kogo pisac gdzie wyslac zeby do SM dodac dek full opcje a do PIKO patyne i tez dek full opcje + wymiane reflektorow?

Prosze specow o informacje albo tutak albo przez szymonzamecznik@hotmail.com.

Jestem sklonny zaplacic z gory ale oczekuje patyny i dekow top-notch. Czas realizacji do 2 miesiecy jest OK.

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.776 62 3
Czesc

Bedac w Wawie w domu dotarla do mnie oczelowana patynowana SM EU-07 429. Szstem "nie marklinowy"

Model oceniam po kazym wzgledem na 15/10 :)

Teraz chce dekoder absolutna full opcje ze wszystkim co mozliwe. Sterowanie ROCO Z1 czarne.

Gdzie mam uderzac po dekoder? Oczywiscie dzwiekowy.

I druga sprawa, mam tez PIKO EU07 348 - do tej che patyne, plus wymaine reflektorow plus rowniez dekoder full opcje z dzwiekiem.

Mozna liczyc na wskazanie do kogo pisac gdzie wyslac zeby do SM dodac dek full opcje a do PIKO patyne i tez dek full opcje + wymiane reflektorow?

Prosze specow o informacje albo tutak albo przez szymonzamecznik@hotmail.com.

Jestem sklonny zaplacic z gory ale oczekuje patyny i dekow top-notch. Czas realizacji do 2 miesiecy jest OK.
zerknij proszę do instrukcji obsługi EU07 od SM. Będziesz wiedział gdzie szukać dekodera do tej maszyny.

OP
OP
SzymonZ

SzymonZ

Aktywny użytkownik
Reakcje
44 50 67
ok. dzieki Panowie.

Czy do kolegi (Telewizor) mozna sie zwrocic o patynowanie przez priva czy on ma jaks strone na ktorej przyjmuje zamowienia?
Rozumiem ze robi patyne na wszelkich pojazdach bo oprocz PIKO EU 07 348 bym od razu wyslal wagony osobowe PKP (papugi).

pozdro,

ps prosze nie zwraca uwagi na brak polskich znakow i bledy - jestem w pracy i mam tu zapierdziel plus korzystam z firmowego laptopa bez polskich znakow bez mozliwosci instalacji ich - laptop jest w gentii help desku, a pracuje za granica