Jak w tytule .
Będę wymieniał w moim modelu Tower 55 dekoder na nowy Tsunamy2.Więc zamontowany tam Digitrax Fx ,jest do zabrania .
Model kupiłem nowy zapakowany fabrycznie ,taki dekoder tam montowała fabryka .
Kupujący otrzyma cały komplet elektroniki ,która jest tam zamontowana .Lokomotywa oświetlenie ma na żarówkach Miniatronic .
Do zasilania tych żarówek jest zamontowany specjalny moduł ,który obniża napięcie .Model ma podświetlane numery i 3 światła czołowe .
Do każdego punktu jest osobna żarówka .
W zestawie będzie też fabryczny głośnik ,który jest zamontowany w zbiorniku paliwa ,ale można go przenieść pod obudowę .
Postaram się odlutować jak najdłuższe przewody .Dekoder będzie naklejony taśmą na kartonową płytkę ,wraz z opisem każdego wyjścia,każdy laik to podłaczy .
Trochę zdjęć modelu w jakim jest zamontowany i jak świeci.
No i filmik z dwiękiem jak gada ,dość głośne bydle jest .
Cena 300 zł za komplet ,przesyłka moja .
Będę wymieniał w moim modelu Tower 55 dekoder na nowy Tsunamy2.Więc zamontowany tam Digitrax Fx ,jest do zabrania .
Model kupiłem nowy zapakowany fabrycznie ,taki dekoder tam montowała fabryka .
Kupujący otrzyma cały komplet elektroniki ,która jest tam zamontowana .Lokomotywa oświetlenie ma na żarówkach Miniatronic .
Do zasilania tych żarówek jest zamontowany specjalny moduł ,który obniża napięcie .Model ma podświetlane numery i 3 światła czołowe .
Do każdego punktu jest osobna żarówka .
W zestawie będzie też fabryczny głośnik ,który jest zamontowany w zbiorniku paliwa ,ale można go przenieść pod obudowę .
Postaram się odlutować jak najdłuższe przewody .Dekoder będzie naklejony taśmą na kartonową płytkę ,wraz z opisem każdego wyjścia,każdy laik to podłaczy .
Trochę zdjęć modelu w jakim jest zamontowany i jak świeci.
No i filmik z dwiękiem jak gada ,dość głośne bydle jest .
Cena 300 zł za komplet ,przesyłka moja .
Załączniki
-
83,7 KB Wyświetleń: 7
-
94,3 KB Wyświetleń: 8
-
134,9 KB Wyświetleń: 7