• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

CityNightLine

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.385 67 5
Cześć Młodzieży :)

Wesołych Świąt po świętach :)

Mam pytanko. Czy ktoś z was wie, gdzie, i czy w Polsce w ogóle, można dostać zestaw CityNightLine w HO ??????

Jest to jeden z moich ulubionych pociągów, oprócz Orient Expressu :)

Wdzięczny będę za info :)
K

Larry

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ten wagon z drugiego linku jest zarąbisty. Będąc w Amsterdamie widziałem go w składzie chyba do Mediolanu. Naprawdę robi wrażenie. W środku pewnie jeszcze większe.

Maxeus

Znany użytkownik
Reakcje
254 4 0
popowe napisał(a):
O wkońcu lokomodel ma strone. A wagony są faktycznie godne zainteresowania
Gorzej z parowozami, gdzie numery boczne nie idą w parze ze zgodnością wykonania konwersji np TKt3-44, czy paskudne tabliczki (bez białego koloru, tylko malowane na czerwono i przecierane do blachy) na TKi i nie tylko, a szkoda, bo nie robią tego od dziś :???:

OP
OP
Kris

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.385 67 5
Dzięki chłopaki :)

Wy macie to wszystko opcykane, ja bym pewnie szukał do 2022 roku :)))
Aż tak się z kompem i googlami nie przyjaźnię ;)

Widzę, że cenowo nie jest aż tak źle, może się dorobię do wakacji :) A w Poznaniu puszczę składzik :)
pozdr
K

Atrus

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Hej!

Pewny jest ten sklep z drugiego linku? Bo maja zestaw startowy Krokodyla w dobrej cenie,a jutro lub pojutrze dostane wyplate i zamierzam kupic pierwszy cyfrowy zestaw startowy :).