• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Cięcie laserem

Voycek

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
witam

czy mógłby mnie ktoś naprowadzić, jakie firmy świadczą usługi w wycinaniu modeli z kartonu laserem? szukałem tu i tam i... nic.

OP
OP
V

Voycek

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
czyli rozumiem, że jeżeli zakupię jakiś model kartonowy i pójdę z nim do takiego punktu, to oni są w stanie wyciąć te części, które będę chciał, laserowo?

OP
OP
V

Voycek

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
tak myślałem, że to nie będzie takie proste, jak mi się wydawało. należy rysować samemu to, co chciałoby się wyciąć czy może są gotowe pliki? przyznam się szczerze, że po Twoim info zacząłem szukać plików w sieci ale nic nie znalazłem. możliwe, że szukam nie tam, gdzie trzeba.

ogest

Użytkownik
Producent
Reakcje
28 1 0
Voycek napisał(a):
tak myślałem, że to nie będzie takie proste, jak mi się wydawało. należy rysować samemu to, co chciałoby się wyciąć czy może są gotowe pliki? przyznam się szczerze, że po Twoim info zacząłem szukać plików w sieci ale nic nie znalazłem. możliwe, że szukam nie tam, gdzie trzeba.
No raczej nie znajdziesz takich plików z modelami, które zostały już wydane. Z wiadomych powodów ;)