• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja ciężarowe od Pietrasa

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Pomysł ciekawy, barwy Waberersa znane, ale jest tu jeden mały problem. Przy takiej konfiguracji ciągnika z normalnym siodłem i naczepy Mega, to dach naczep zostawisz na pierwszym lepszym wiadukcie :D Tak więc pomyśl może o zmianie ciągników na Lowdeck ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Przeróbki Waberersów do mnie nie przemawiają, ale Renia z chłodnią to już mi się podoba. Bardzo fajnie zgrałeś tą naczepę z ciągnikiem. Dodatkowe elementy , oznakowanie i podmalowania na duży plus. (y) Więcej takich poproszę.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.407 2 0
Magnumka prezentuje się bardzo fajnie z tymi wszystkimi dodatkami(y)a Actros taki golas ale również fajny a z dodatkami takimi jakie ma Reno prezentowałby się jeszcze lepiej;)gratuluję obu fajnych modeli.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Z dotychczas pokazanych modeli najładniej prezentuje się ten najprostszy, czyli Actrosn z firaną. Wabberersy zdecydowanie widziałbym w oryginalnym zestawieniu.

Zyga59

Aktywny użytkownik
Reakcje
52 0 0
Magnumka super się prezentuje z chłodnią mógłbym Ci jej pozazdrościć. Ale u mnie na warsztacie stoi i czeka na swoją kolej. Actros wygląda super tylko brakuje mu dodatków jak u Reni.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Zestaw z Actrosem taki biedny w porównaniu z Renią. Trzeba by mu dołożyć parę dodatków i wtedy będzie pasował do Renatki...

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Gablotkowe ciągniki zawsze mi się podobały. Ta Scania wygląda świetnie. Podoba mi się. (y)