• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - Magnum

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Oj kurczę na prawdę świetna Ci tak niespodzianka wyskoczyła :) jak dla mnie bogate malowanie . Super

OP
OP
Magnum

Magnum

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Sprawdziłem to warte jest około 40 euro. I tak szczerze "obmacywałem" każdą niespodziankę, bo miałem do wyboru parę i liczyłem na dwa modele w jednej, ale jestem zadowolony.

Ostatnio edytowane:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
No takiej niespodzianki to Ci zazdroszczę. Chyba lepiej trafić nie mogłeś w tych ostatnich. Świetne jest to Volvo, ale właśnie ta standardowa cena mocno przesadzona.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Nie wiem czy cena jest mocno przesadzona, bo przypuszczam, że model jest ekstremalnie limitowany?
Muszę przyznać, że tak jak nie lubię nowego FH, tak w dużej budzie i w tym malowaniu jest przecudowne.
Właśnie malowanie tego modelu powoduje, że nie mogę oderwać od niego wzroku, ma w sobie coś takiego jak sławny TGA z Krakowa - jest "inny" - doskonały model!!!

Jak to wygląda z tymi niespodziankami, że miałeś "pare do wyboru"???

OP
OP
Magnum

Magnum

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Pare do wyboru w sensie sprzedawca przyniósł od razu trzy niespodzianki i miałem wybrać jedną.