• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Bardzo fajnie wyszedł Ci ten DAF dużo szczegółów, a mimo Twojego zdenerwowania podasz czym miał być oklejony ?
Zamówiłem kalki DHL, bo jakiś czas temu widziałem taki zestaw. Naczepa oczywiście miała być przemalowana. Dobrze, że się z tym wstrzymałem to przynajmniej kolorystycznie do konia pasuje.[DOUBLEPOST=1395929451][/DOUBLEPOST]
Nie opklejaj jest fajnie, mi się w takim stanie bardzo podoba .
Mi ogólnie też bardzo się podoba, ale trochę nie chciałem kolejnego "no name" bo już za dużo ich mam.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.299 387 20
Bardzo fajnie wyszedł Ci ten zestaw. Lubię takie no name, bo widać ich na drogach sporo. Podoba się. (y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetny skład, z taką "teściową" można ruszać na podbój promów i pociągów! Nie podobają mi się jedynie chromowane koła w naczepie i szare nadkola, ale to szczegóły. Na duży plus zasługują lampy w tylnej belce. (y) ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
I tak jest fajny, bo ma sporo drobnych detali. Dobry pomysł ze światłami w naczepie. Zapięcia promowe powinny być jeszcze na boku ramy.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Jakbyś chciał, to w tygodniu mogę Ci porobić ich zdjęcia jak to wygląda w szmitce, którą na co dzień targam. Po jednym jest z tyłu za ostatnia osią, a dwa sztywne są przed podporami.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.299 387 20
Jakbyś chciał, to w tygodniu mogę Ci porobić ich zdjęcia jak to wygląda w szmitce, którą na co dzień targam. Po jednym jest z tyłu za ostatnia osią, a dwa sztywne są przed podporami.
Fajnie by było, jakbyś wrzucił fotki na forum, to wszyscy mogliby skorzystać i zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości.

Reakcje
11.702 67 1
Rzeczywiście ta naczepa trochę blado wygląda , ale za to jakby Ci się znudziła w takiej konfiguracji to zawsze można ją podczepić do jakiegoś starszego ciągnika i wtedy mamy zestaw pana Włodka . Ogólnie zestaw mi się podoba .

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Jak dla mnie bomba. Lubie jak model jest poparty fotką oryginału, a w dodatku prezentuje się identycznie jak ten w 1:1. Co do samego modelu to fakt, naczepa blada, ale można uznać że już parę lat przepracowała w tej firmie i nie jeden promień słoneczny i brud na nią padł ;) I ode mnie masz plus, że przerobiłeś ciągnik AWM, bo nie każdy jest do tego chętny. Jedynie co bym dodał to może kierunkowskazy w lampach, i nawiercić 2 małe dziurki jako imitacje żarówek.