• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.300 387 20
Na tą belkę to nawet już nie patrze bo szkoda nerwów:), a tak poza tym to kupiłem ten model trochę przez Ciebie, bo nie dawno pokazywałeś Van driele i jakoś tak wpadło mi w oko to malowanie.;)
Ja też go kupiłem i teraz czekam na dostawę. Jak dojdzie to zrobię fotki porównawcze z AWM. Ale to dopiero w przyszły weekend, najszybciej.:podstepny:

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
No cóż , ja też go dzisiaj zamówiłem z jednego powodu - podoba mi się. To jedyne kryterium którym się kieruję.
A belkę zawsze można podrasować.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.300 387 20
Świetnie wygląda z tymi oznaczeniami i podmalowaniami, zresztą jak zwykle po przejściu przez Twoje ręce. Gratuluję wykonania. Podoba się. (y)(y)(y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.300 387 20
Bardzo ciekawy model. Fajna delikatna waloryzacja. Podoba się. (y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.595 109 2
Kontenerowiec bardzo fajnie wyszedł, zresztą lubi Axory w każdej postaci, natomiast ta naczepa jakoś mi się nie widzi.;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.702 67 1
Wszystkie pokazane 3 sztuki są bardzo fajne . Jakoś do pojazdów z maską ma masce mam mały uraz po tym jak 3 dni jednym pojeździłem :D Ale podoba mi się waloryzacja wandt-a . Bardzo fajnie się prezentuje . Axor to typowy pojazd z portu jakich tam wiele . Najbardziej spodobał mi się man z tą naczepą po przejściach . Typowy drobny przedsiębiorca transportowy na dorobku .

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.300 387 20
Wandt ciekawy i fajnie zwaloryzowany, ale ta "szpetna naczepa" mi się nie podoba.