• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Najpierw zwiń, a potem maluj - ja przynajmniej tak robię. Tylko przed pomalowaniem rozciągnij go na tyle ile potrzebujesz bo po wyschnięciu farby trochę lipa jest i mogą Ci się zrobić "parówki" jak mi kiedyś przy takim czerwonym Actrosie. :D

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Tak czy inaczej scania jest ok i nawet ostatnio niedaleko domu podobny zestaw widziałem. Jak będzie jeszcze tam parkował to foty śmignę i wstawię. Ta "moja" sztuka nie wyglądała na holownik miedzy-magazynowy :)

Reakcje
11.705 67 1
Model piękny w swojej prostocie, ale bardziej interesuje mnie widoczny w tle CF. Czekam na jego prezentacje! :)
Kolego przejrzyj temat bo Maciek już nam CF-a prezentował .

Zaprezentowany skład bardzo fajny . Co do samego mercedesa fajnie wykonany , ale dalej mnie to auto do siebie nie przekonuje , może jakbym się takim przejechał to bym zdanie zmienił . Natomiast sama naczepa jest perfekcyjna . Kapitalnie wyglądają te wszystkie linki , zawory , oznaczenia itp. itd. BRAWO !!!!

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.303 387 20
Przepięknie to wygląda. Twoje prace są godne podziwu. Pięknie odwzorowujesz szczegóły. Popieram Bartka, wygląda to naprawdę kapitalnie, jak w rzeczywistości. Gratuluję. Model pierwsza klasa. (y)(y)(y)

Reakcje
0 0 0
Maciek, mam OGROMNE zaległości na forum, nie przeglądałem Twojego wątku w zasadzie od pierwszej strony, skąd raptem wzięło się ich 19 nie wiem hehe :D Ale modele masz konkret, a ten ostatni Actros - cudo ;) Bardzo mi się podoba wykończenie go w detale- ja dobrze widzę żółte klamry do haków na zderzaku naczepy ;)?