• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.304 387 20
Bardzo fajne te brzydale jeżdżące u Willi Betza. Kolorek ciągników bardzo ciekawy i w sumie to świetnie się komponuje z żółtymi naczepami. Ten w mniejszej kabinie wygląda bardzo fajnie i wcale nie ustępuje dużej. Gratuluję nowych nabytków. :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.304 387 20
Babcia, ale świetna. Kapitalnie wygląda z tymi dodatkami, a naczepa idealnie się wpasowuje. Piękny zestaw. (y)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Bardzo fajna. Można wiedzieć z czego zrobiłeś halogeny, te pałaki z tyłu i skąd masz fartuch do naczepy? No i nie moge doczekać się prezentacji tego czerwonego Actrosa w tle bo to chyba lowdeck. Jeśli można to prosze o jakieś fotki :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Wspaniała ta skakanka . Pasuje jej ta naczepa jak świni koryto :D Pojazdy w podobnym stanie widuje nieraz na magazynach na których się ładuje , przeważnie wykonują one przeżuty między magazynami wewnętrznymi .

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Bardzo fajna. Można wiedzieć z czego zrobiłeś halogeny, te pałaki z tyłu i skąd masz fartuch do naczepy? No i nie moge doczekać się prezentacji tego czerwonego Actrosa w tle bo to chyba lowdeck. Jeśli można to prosze o jakieś fotki :)
Halogeny są Herpy, pomalowałem je i wyciąłem tylko dwa środkowe bo nie chciałem z niej robić aż takiej choinki;). Nie wiem dokładnie o które pałąki Ci chodzi, jeśli te łączące spoilery to są to po prostu dwa druciki. Fartuch zrobiłem z Hipsa( ten nadruk to jest naklejka).

Ten Actros czerwony to nie jest lowdeck, jak go skończę to pokażę.:)

Scania kapitalna ale ja podczepił był kontener do niej :D
Taki był plan, nawet ostatnio "walczyłem: z podkontenerówką dla nie go, ale z tą firaną jakoś bardziej mi się spodobał. :)

Pojazdy w podobnym stanie widuje nieraz na magazynach na których się ładuje , przeważnie wykonują one przeżuty między magazynami wewnętrznymi .
Spoko loko moja Skakanka jeszcze na międzynarodówkę może śmiało śmigać:D

prezes58

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Babcia jak na swój wiek wygląda bardzo przyzwoicie nawet powiedziałbym, że jest bardzo ale to bardzo piękna. Teraz takie moje pytanie, przewody za kabiną to wyrób własny czy jakiejś firmy?