• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
FH pięknie się prezentuje , sam mam chęć na taki model . Natomiast FM-ka to istna perełka . Genialnie się prezentuje ten model , bardzo mi pasuje ta firanka do tej kabiny . Szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałem że taki model istnieje .

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Eee.. jak pytałeś o inne Den Hartogh-i to myślałem że szukasz tylko kontenerów i tylko Herpowskich :D a tu proszę AWM... oni tego trochę natłukli :)
A czy on nie zgubił kół zapasowych w naczepie ?

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Eee.. jak pytałeś o inne Den Hartogh-i to myślałem że szukasz tylko kontenerów i tylko Herpowskich :D a tu proszę AWM... oni tego trochę natłukli :)
A czy on nie zgubił kół zapasowych w naczepie ?
No tak bardziej ogólnie mi chodziło, bo naprawdę zajefajne są te modele.:)
Zapas już podczepiony nie róbmy afery. ;)
A tak przy okazji zapasu i ogólnie różnych akcesoriów jeden z nie wielu modeli AWMu, któremu nic nie brakowało:D , chodzi mi o nowe. Prawie zawsze czegoś brakuję.:mad:

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
No tak bardziej ogólnie mi chodziło, bo naprawdę zajefajne są te modele.:)
Zapas już podczepiony nie róbmy afery. ;)
A tak przy okazji zapasu i ogólnie różnych akcesoriów jeden z nie wielu modeli AWMu, któremu nic nie brakowało:D , chodzi mi o nowe. Prawie zawsze czegoś brakuję.:mad:
No już myślałem że gdzieś na parkingu skroili :) ostatnio się widzi na forum pełno modeli bez różnych części hehe

akurat muszę się zgodzić bo w AWM powinni te rzeczy pakować do osobnego pudełka i dołączać hehe

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Daf willi betz-a jest super . Fajnie jest to że nie posiada owiewek i małe kółka w zestawie . Ciekawe jest także że naczepa ma numer bardzo bliski do tych które posiadają magnumki szara i czerwona .

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
No jest Sajens fikszyn bo teraz Betze z oddziału Mineralne Vody nie mają w ogóle opisanych naczep, a jeśli tak to tylko numer taborowy ale wykonanie bardzo ładne. ;) Poprzednie modele również warte uwagi, szczególnie FMka. (y):)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Tak ogólnie jak robiłem ten model to myślałem o "starszych czasach" dlatego też podpiąłem do tej chłodni MPII, a jak oglądałem zdjęcia Sovtransavto to kiedyś jednak większość naczep miała logo itp. Dzisiaj to co innego, w większości mają czyste naczepy, a w przypadku Betza sam nr taborowy. Chyba oszczędzają ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.306 387 20
Bardzo ciekawie wygląda ciągnik z tymi dodatkami. Naczepa też niczego sobie. Razem tworzą całkiem fajny zestaw.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.306 387 20
Bardzo ciekawa waloryzacja. Pięknie prezentuje się ten model. Czysto rodem zza wschodniej granicy.