• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

prezes58

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Nie za bardzo wiem co napisać bo, z jednej strony mi się nie podoba, z drugiej zaś jest bardzo ciekawym modelem. Summa sumarum mi się podoba :D

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jak ja lubię konstruktywną krytykę, napiszcie przynajmniej co z nim nie tak. :)
Mi się podoba, szczególnie z naczepy jestem zadowolony, no ciągnik ma może takie sobie malowanie.

Dzięki za komentarze.
Nad malowaniem ciągnika faktycznie można by popracować, ale ja tam wewnątrz widzę firanki (y).

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Zestawik bardzo przyjemny , ale te lampy na dachu trochę nie w tym miejscu ( jak dla mnie )

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
raczej to nie była krytyka. Bo właśnie chętnie bym modelik przygarnął. Cóż dodać - ciekawa kolekcja. Daleko mi do niej.
Spoko loko;) ,nawet jeśli to by była krytyka to oki bo ja przecież w to waloryzowanie modeli bawię się od nie dawna i co tu dużo gadać często gęsto coś tam schrzanię... bywa, że cały model. :D

Zestawik bardzo przyjemny , ale te lampy na dachu trochę nie w tym miejscu ( jak dla mnie )
No trochę wygląda jak żaba Monika:ROFL: , ale wiele razy widziałem w tych Dafach tak zamontowane te lampy więc już raczej nie będę z nimi kombinował.

Dzisiaj taki Verhoek, postarzenie puszki na zdjęciach wygląda tak sobie, ale na żywo prezentuje się to dużo lepiej. Nie wiem czemu ta "rdza" tak ciemno wyszła.

i jeszcze dwa nowe nabytki

pierwszy z serii tylko łosie jeżdżą w Vosie

i kolejny norek do kolekcji

Pozdrawiam

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Verhoek wygląda ciekawie, ja zmieniłbym mu koła na Herpowskie. VOS faktycznie fantastyczny, jeden z lepszych ostatnio wydanych modeli od AWM. ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.596 109 2
No to już wiem kto mi Mana sprzątnął z przed nosa.;)
Kontener wygląda bardzo przyzwoicie a rdza ma to do siebie że, raz jest jasna innym razem ciemna i różne puszki się na drogach spotyka.;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Verhoek zrobiony bardzo fajnie. Z pozostałych to rzeczywiście VOS wygląda świetnie.